Hogyan, és mennyi idő alatt tértetek át a vegán életmódra?
Figyelt kérdés
15 éve vagyok vegetáriánus, de szeretnék minden állati eredetű élelmiszert elhagyni. Sajnos mindig gyenge fizikumú voltam, ezért a hús elhagyása is nagy tervezést igényelt, hogy minden szükséges tápanyagot maradéktalanul a szervezetembe tudjak juttatni. Ezért nem szeretnék hirtelen váltani a teljesen vegán életmódra. Mit tanácsoltok, hogyan kezdjek neki?2016. jún. 5. 18:22
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2016. jún. 9. 11:09
12/13 anonim válasza:
3 hónap vegetarianizmus után tértem át.
Kicsit utánanéztem olvasgattam a neten az ipari sajt és tejtermelesnek..
MMegadta a kellő inputot😢😨
13/13 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos szörnyű dolgok ezek :( Jó lenne ha én is ilyen könnyen tudnék váltani, de az egészségi állapotom sajnos nem teszi lehetővé. De ami késik, nem múlik, már minimalizáltam az állati eredetű ételeimet.
2016. jún. 9. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!