A Tuc Roasted Chicken ízesítésű cracker vegetáriánus?
Nem látom ráírva különösebben h ne lenne Vegetáriánus...
Mármint az összetevők között nem látok semmi olyat amiből kivehető lenne.
Véletlen ezt vettem le a polcról sima sós helyett...
Jó pár chips stb bacon BBQ ,grillcsirke stb ízesítéssel is sokszor vegetáriánus. De erről így passz. Azokra rászokott írva lenni konkrétabban minden.
Hátha valaki tudja .
Én sem tudom hogyan is csinálják pontosan :)
És igen bután hangzik az hogy szárított,őrölt füstölt hús xD
Én valami olyasmire gondoltam hogy a főtt/füstölt sonkának a "zsiradékát" mint olyat lehet használni ügye szósz készítéséhez. Mikor füstölsz vagy grillezel BBQ stb, húsféléket akkor a lecsöpögő zsiradékból szószt szoktak készíteni. Esetleg gondoltam ezt használhatják valamilyen eljárással v a fene se tudja. Egyébként rokonok örömmel elfogyasztják :P Szóval sajnos nem tudok mit küldeni :P
Az n+1-es gyér agyúnak. Igen. Még mindig te vagy a bunkó idióta. Aki, ha nem vegán vagy vegetáriánus mégis csak azért hogy beleköthessen a másikba idejön ugatni... 2.jára! De nagyon sok szabad időd lehet. Gyökér.
Utolsó. Sajnállak sem "vega" nem vagyok sem pedig "grínpísz"-es . De neked is elmondom amit az előtte levőnek ha nem bírod a "vegákat" akkor mit is keresel itt?! Egyértelműen nektek kettőtöknek sok a szabad időtök! De jó nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!