A vegánok miért nem esznek mézet?
Nem minden vegetarianus veti meg a mezet.
Tobb fele vegetarianus eletmod is van. Van aki teljesen megvet minden allat eredetu etelt de van olyan "csoport" akik megeszik oket meg meg halat is fogyasztanak
Pont AZ a "baj", hogy állattól származik. Tökmindegy, mennyire jó hatású, nem vegán, definíció szerint, ennyi.
Amúgy én is kerülöm a mézet, tömény cukrokat nem jó ennem, fogamnak sem, szervezetem többi részének sem jó. Finom és nyilván akad benne hasznos anyag, ahogy kb. mindenben...
Szerintem nincs étel, amibe ne tudna belekötni valamely csoport. A zöldségekről is tuti van, aki rosszat tud írni, úgy értem, mindről, mert a hüvelyeseket, paradicsomféléket, káposztaféléket azért nem ritka, hogy kerüli valaki. Ha más nem, a bigott zerocarberek biztos fújnak rájuk (nem tudom, vannak-e ilyenek, de mivel eddig minden csoportban láttam negatív elemeket, nyilván köztük is akad). Pl. előadhatják, hogy a zöldségeket nem emészti jól az ember vagy talán sehogy sem. A bélbaktériumaink emésztik őket. Ez engem nem zavar, de ki lehet belőle hozni, hogy akkor nem embernek való a zöldségevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!