Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A vegánhoz hősevők jönnek...

A vegánhoz hősevők jönnek vendégségbe vacsorára. Egyik barátom ilyenkor vegán létére húst főz nekik, amivel én nagyon nem értek egyet. Nektek mi véleményetek?

Figyelt kérdés
Szerintem ad az elveinek minden egyes alkalommal egy pofont, amikor vegán létére valakinek hús főz.

2015. nov. 23. 20:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

#10: Azt kell mondjam, hozzád szívesen mennék vendégségbe (bár az életmódomtól kicsit eltávolodnék vele). Gombás-lecsós rakott krumpli? Ez teljesen jó, finom ötlet s elég "földhözragadt", úgy értem, nem túl különleges, az egyeseknek fura lehet, ha valami egészen szokatlant kap. Másoknak pedig izgalmas :).

Persze rengeteg normális vegán étel van. Az indiai konyha pl. jó ebben.

Édességek terén pedig igazán jó a vegán konyha, speciális ízlésű ember legyen a talpán, akinek az nem felel meg alkalmilag sem...

2015. nov. 24. 00:18
 12/23 zgyzgy ***** válasza:
100%
Én is arra lennék kíváncsi, hogy milyen vega ételt rittyent a házigazda. Húszabálóként voltam vega-tanyán, és nagyon jó indiai fűszerezésű ételeket ettem.
2015. nov. 24. 01:00
 13/23 anonim ***** válasza:
40%
Szerencsére Ő nem olyan primitív, mint Te, hogy úgy gondolja ha Ő nem eszik húst, akkor más se egyen.
2015. nov. 24. 08:53
 14/23 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó, primitív az te vagy.
2015. nov. 24. 09:46
 15/23 anonim válasza:
78%
Megkérdezhetem, hogy aki azt mondja a vendék tudta, hogy vegához megy, hát egyen vega kaját, akkor ugye a vega sem várja el, hogy húsmentes ételt tegyenek elé vendégségbe, és nem tartjátok pofátlanságnak, ha nincs húsmentes étel a vacsorán?
2015. nov. 24. 11:14
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld, nem várom el senkitől, hogy csináljon külön nekem.

Köretet tudok enni, ha végképp semmi sincs, vajaskenyeret...

2015. nov. 24. 11:40
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Pl én utálom a húst, kétlem, h te ennél valamit vendégségben, amit utálsz.
2015. nov. 24. 11:41
 18/23 zgyzgy ***** válasza:
83%

Szerintem nem egyenlőek az erőviszonyok, hiszen egy vega nem ehet húst, én viszont ehetek húst is és vega ételt is.

Amúgy gyakran érdekesek, egzotikusak is a vega kaják, érdemes nyitottnak lenni.

Nem is értem ezt az örökös vega-vitát.

2015. nov. 24. 11:45
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt tapasztalom, hogy a húsevők nagyon is szívesen kóstolnak a különböző vega fogásokból és sokszor csodálkoznak mert nem ilyennek képzelik egy vegetáriánus ételeit, így szerintem sem kellene feltétlenül húst készítenie az ismerősödnek ha csak nem Fekete Laci bácsit várja:D
2015. nov. 24. 14:17
 20/23 anonim ***** válasza:
73%
Én is és férjem is vegánok vagyunk és a hétvégén jönnek szüleim hozzánk névnapomat ünnepelni. Én is gondolkodtam rajta, hogy csinálok valami vegán kaját, ami nem csak zöldekből áll és a húsevők is szívesen megennék. Azért udvariasságból megkérdeztem anyukámat, hogy mit szeretnének enni, mire rögtön rávágta: HÚST! :( Hát erre mit mondhatnék? Hogy azért sem csinálok nekik húst? Amikor ő mindig arra törekszik, amikor megyünk hozzájuk, hogy valami zöldséges ételt kitaláljon nekünk, mindig kedvezni akar. Én sem tehetem meg, hogy nem kedvezek nekik. Majd legközelebb lehet, hogy inkább nem kérdezem meg, hanem csinálok valami olyat, ami ízleni fog és nem húsos kaja.
2015. nov. 26. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!