Aki nem eszik emlősöket az félvegetáriánus?
Fél? :D Akkor vannak fél b..ik is? :D Sőt fél cigány, bár az tetszene. :D
Azért mert FÉLvegetáriánus. Ha nem lenne az akkor enne. :D
Nem, mert nincs félvegetáriánus.
"A vegetarianizmus a nevéből eredően az a táplálkozási gyakorlat, melynek követője bármilyen állat megölésével elkészített táplálék elfogyasztását elveti."
Na most a csirke, kacsa, halacska szerinted nem állat?
Én a vegetáriánus neveket is hülyeségnek tartom. Aki vegetáriánus az VEGETÁRIÁNUS, szóval zöldség/gyümölcs. Aki meg eszik sajtot/tejet mindenevő. Aki meg még húst is, az is mindenevő. Csak ugye az emberek szeretik magukat kategóriákba sorolni, mert, hogy én lakto-ovo vegetáriánus vagyok meg a tkm se tudja.
A lényeget a többiek leírták.
Az ehető növények közt nemcsak zöldség és gyümölcs van...
A lakto-ovo vegaságnak van értelme, hogy nevet kap, mert egyszerűen meg tudja mondani, hogy mit eszik, étlapon is könnyebb megtalálni a neki valót, ha a hús- és zsírtalanok jelölve vannak...
S az ember imádja besorolni magát, ez a "félvegáknál" meg a 26. nemi identitásúaknál látszik. Ami viszont már mindenképpen túlzás. Kb. hatféle nemi identitást meg tudok érteni, a többi szerintem csak flanc, semmi értelme.
Ha valaki csak növényevő állatot fogyaszt,az a félvegetáriánus. ;-)
Egyébként minden ember dögevő a franciákat kivéve.
#9: Á, a Távol-Keleten is vannak dolgok... S én is eszem néha kukacot a cseresznyében... Ahogy a franciák is sok állati tetemet esznek...
Nem mintha ez bármit számítana, de miért ne írnám be, ha ezt gondolom :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!