Válogatós, de főleg húst evő gyerekeknek ötlet kerti partira hús nélkül? Nem grillezve. Csak kinti kajálás lesz.
Ha a gyerekek húst esznek otthon, akkor észreveszik a műkaját, bármit csinálsz. Főleg, ha válogatósak.
Ha te nem akarsz húst főzni, akkor csak vega vendégeket hívj! Előtte kérdezd meg a gyerekek szüleit inkább.
Ez azért kicsit olyan, mint ha azt mondanád, mikor vegetáriánus vendégeket hívsz, hogy te azért is húst adsz nekik, mert senki kedvéért nem főzöl külön.
Szerintem a szójás cuccokat észre fogják venni, gyerek koromban velem is próbáltak ilyesmit megetetni, de nem kellett.
Ha mindenképp húsmentes menü lesz, azért meg lehet próbálni például a szójafasírt golyócskákat, hátha megeszik, de mérget ne vegyél rá.
Nem tudom, nekem ez furcsa. Én ha vegetáriánusokat hívok vendégségbe, akkor vegetáriánus kaját készítek. Ha húsevőket, akkor húsost.
A gyerekek azért elég nehezen eszik meg a számukra ismeretlen ételeket.
De te tudod...
Inkább próbálkozz olyasmivel, amit otthon is valószínüleg esznek. Gomba, rántott sajt, zöldséges, sajtos tészta, zöldséges rizs, fokhagymás túróval/sajttal töltött krumpli, tejföllel leöntve, gombás tojással töltött palacsinta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!