Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánusok esznek csipszet?

Vegetáriánusok esznek csipszet?

Figyelt kérdés

Az érdekel konkrétan, hogy kellett-e a benne levő zsír miatt állatot őlni vagy sem?

Ugyanezt szeretném megkérdezni a tyúk/disznó hús leveskockáról is? Szintetikus ízesítés, vagy állat hakt meg érte?

2015. jún. 24. 22:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
én lassan 4 éve vagyok vegetáriánus etikai okokból, de a hús ízét attól még imádtam. nem értem miért ne lenne helyes mesterséges húst ízt szeretnem :D a családomnak, meg néhány makacsabb húsevönek füllentem azt hogy undi, de amugy meg mindig csöpög a nyálam amikor kolbászt vagy szalonnát sütnek :) de persze sosem ölnék ezért... :)
2015. júl. 9. 00:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Off: 6. válaszoló vagyok, és már annyi privátot kaptam, hogy inkább kiírom ide: guglizzatok rá, hogy "házi chips" vagy "chips házilag" vagy ilyesmi, ne tőlem kérjétek a receptet, mert nem saját találmány!
2015. júl. 9. 21:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem baj, hogy olajban sütik?
2016. márc. 11. 18:35
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem baj. Az jó! Kösz!
2016. márc. 19. 22:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Van aki igen, van aki nem. Nyilván aki full egészségesen táplálkozik, és minél természetesebben, az nem nagyon, de van olyan vega is akinek nem ez az elsődleges szempont. Én pl. az vagyok, és alkalomadtán nem tiltom meg magamnak, bár egyre kevésbé esik jól, az is igaz, inkább kölesgolyót nassolok. Nos, ami az összetevőket illeti, visszatérve a csipszre... egyszerű, el kell olvasni figyelmesen, mielőtt veszel. Amúgy növényi olajat tartalmaznak általában, nincs benne állati zsír. legalábbis a chio sima sós csipsze biztosan nem tartalmaz semmi olyat, ami egy vegának tiltólistás lenne.;) Én is mindig elolvasom, és csak az olyanokat veszem meg, amin egyértelmű, hogy csak növényi olajat látott.
2016. szept. 7. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!