A vegetáriánusok szoktak kivételt tenni?
?? A kérdést nem tudom értelmezni. Mi a fenéért kívánná valaki a húst, aki elítéli, undorodik tőle?
Te kívánod azokat az ételeket, aminek a szagától a hányinger fog el? Legyen az épp a káposzta, a brokkoli, a spenót vagy a hús, tökmindegy. Mindenki utál valamit, és amit utálunk, azt a legritkább esetben sem kívánjuk meg...
Ha vendégségben csak húsos étel van, nyilván nem eszek. Jártam már nem egyszer így, hogy csak a köretet tudtam megenni, ez van. Nem gondolatolvasó az ember, ha előre nem szólok, nem tudhatják.
Akkor én vegetáriánus vagyok? Nem is tudtam. o.O
A kérdésre válaszolva, nem szoktak. Miért kívánnák meg a húst? :)
Pl azokra gondoltam, akik nem a húsundor miatt, hanem egészségügyi okok miatt lettek vegetáriánusok.
Én sajnos soha nem voltam megértve. Kisgyermek korom ota mondtam szüleimnek, nagyszüleimnek, hogy vegetáriánus akarok lenni, mert utálom a húst (csirke mell kivétel). Erre csak a támadás ért, hogy ne kezdjem megint a hülyeségeimet, és volt eset ha nem akartam éhes maradni kénytelen voltam megenni a húst.
Most már más a helyzet. Felnőtt vagyok, én döntök. Csak kíváncsi voltam más hogy van ezzel.
Nem értem így sem. Akinek az egészségére ártalmas, orvosi ajánlásra nem fogyaszt, az miért csábulna el?
Ez kb. olyan kérdés, minthogy egy cukorbeteg néha megkockáztat-e egy kórházi látogatást egy extra cukros sütivel :D
Valóban nem voltam/vagyok az, viszont szeretnék az lenni. Most, hogy már kicsit többet informálodtam, tényleg hülye kérdét tettem fel.
De azért köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!