Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A vegák tényleg azért nem...

A vegák tényleg azért nem esznek húst mert az állatokat sajnáljátok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 10:54
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
36%
az egészséges táplálkozás az nem abból áll hogy alapvető tápanyagokat vonsz meg magadtól tudatosan. és ha sajnálod attól mi változik? semmi. pont ugyanúgy lesznek legyilkolva. csak magadnak ártasz ezzel a f@szsággal.
2010. febr. 21. 13:37
 12/37 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk a suliban van 2 ikre csaj, ők sem esznek húst és a nővérük sem. De nem azért mert sajnálják az állatot, vagy egézséges táplálkozás vagy ilyesmi, hanem mert simán undorodnak tőle. A csirkelmellet is max akkor ha az anyjuk kb órákig vagdossa belőle az inakat. A nagylány elkezdte a többi meg folytatja a hülyeséget...
2010. febr. 21. 16:37
 13/37 anonim válasza:
100%

A vega a vegetáriánus rövidítése, amiről itt feljebb beszélt az egyik válaszadó (semmilyen állati zsír, se tojás, stb.) az a vegan.

Egyébként a barátnőm vegetáriánus, és nem kifejezetten az állatokat sajnálja, hanem nem tetszik neki a hús íze, nem feltűnési viszketegség. Ő például már vagy 10 éve nem eszik egyáltalán húst (szerinte a hal is hús), de előtte sem evett túl sokat, az íze miatt. Fokozatosan szokott le róla amúgy.

2010. febr. 21. 21:35
 14/37 anonim ***** válasza:
60%

nem, azért nem eszem húst, mert nem tesz jót, fáradékony vagyok tőle, pár óra múlva megint éhes vagyok. és manapság az állatokat hormonozzák, hogy gyorsabban nőljenek, és nagyobbra, meg antibiotikumozzák, hogy ne legyenek betegek. utána kell járni/olvasni.

a többi hozzászólónak:

normális indoklást meg nem fórumokon érdemes keresni.

a vegán, aki nem eszik tejtermékeket, és tojást sem. a vegetáriánus csak húst nem eszik.

a húsban nincs semmi, ami a szervezetnek kell. ezen lehet hőbörögni, meg cáfolni, de előtte utána kéne járni és nem csak féltudás, meg hallomás alapján osztani azt észt.

nagyon bosszantó mennyi tudatlan, ostoba ember válaszolgatott itt. aztán ha valaki normálisan válaszol, érvekkel, de nem azt írja, amit várnak, akkor leszavazzák. szánalmas!

2010. febr. 22. 15:13
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak:

Én vagyok, aki a vegát a vegánnal azonosítottam. Beismerem, való igaz, azóta már utánanéztem pár egészségügyi portálon. Tévedtem, bocs.

És senkit nem is pontoztam le miatta.

Ellenben azoktól herótom van, akik egy nyamvadt hozzászólás alapján egy "Ételek, italok" topikban felbecsülik egy emberről, hogy mennyire műveletlen, meg bunkó. Ez a hozzáállás többet elárul, mint egy tévesen kinyilvánított vélemény, meg egy lefelé fordtott hüvelykujj.

Szerintem. De lehet, hogy ebben sincs igazam... :)

2010. febr. 22. 17:15
 16/37 anonim válasza:
az egészséges táplálkozás része a hús is..de haggyuk...mer énse nagyoneszem...max csirkét de már azt se nagyon:S...undorító és állatvédő vagyok
2010. febr. 22. 18:06
 17/37 A kérdező kommentje:
Az állatok arra valók h megöljük őket és felhasználjuk őket bármire. am én nem értem h mié véditek őket mertmők ugyse viszonoznák ezt
2010. febr. 22. 18:10
 18/37 anonim ***** válasza:
a húsban nincs semmi ami a szervezetnek kell... mekkora gyökér :D
2010. febr. 22. 18:27
 19/37 anonim ***** válasza:
26%
OMG sok hülye az összes vegát meg kéne ölni és megenni őket! Akkor nem kritizálnának ami van, inkább örülj neki. Küldenének ki Afrikába egy évre. Könyörögnél a LÓHÚSÉRT is!!!
2010. febr. 22. 18:51
 20/37 anonim válasza:

Én azt nem értem, hogy itt a húsevőket miben zavarja az, hogy más mit eszik, vagy nem eszik? Szóval miért zavar titeket az, ha valaki meggyőződésből, vagy akármi más okból nem eszik húst? Szóval miért érzitek kötelességnek, hogy meggyőzzétek a vegákat arról, hogy nekik rossz, ha egyszer ők így érzik jól magukat?

Egyébként én is eszek húst, nem tudnék meglenni nélküle, mert szeretem az ízét és a legjobb kajákat szerintem húsból lehet elkészíteni, de nem értem az itt fröcskölődő, utálkozó embereket...

2010. febr. 22. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!