A vegák maguk se tudják értelmesen megindokolni miért csinálják, hiszen azt is mondják a hal nem hús!
2010. febr. 21. 11:24
3/37 anonim válasza:
Utálják a növényeket!:)
2010. febr. 21. 11:40
4/37 anonim válasza:
Azt sem értem, hogy hogy nem lehet szeretni a húst, mikor az ember alapvetően mindenevőnek van genetikailag összerakva. Amúgy is mindenfajta húsnak más íze és állaga van, tehát aki kijelenti hogy nem szereti a húst, az hülyeséget beszél. Esetleg valamiért undorodik tőle, vagy hasonló baja lehet. Amúgy a vegák szerintem szimplán nem normálisak.
2010. febr. 21. 11:50
5/37 anonim válasza:
ma 11:24
Bocsi hogy beléd kötök, nem bántani akarlak de a hal tényleg nem hús!
Alapvetően más a felépítése, más kémiai anyagok építik fel mint az emlős állatok húsát!
Ezért nem lehet rá mondani hogy hús
2010. febr. 21. 11:57
6/37 anonim válasza:
"más a felépítése, más kémiai anyagok építik fel mint az emlős állatok húsát"
Ahogy azt Móricka elképzeli.
2010. febr. 21. 12:02
7/37 anonim válasza:
Bocsánat, de a vega és a vegetáriánus két külön dolog. A vegetáriánus nem eszik húst, de csak azt nem, a vega viszont semmilyen állati származékot (zsírt, tejet, tojást) sem.
Az általam ismert vegetáriánusok csak azért nem esznek húst, mert úgy gondolják, hogy káros az egészségre, elsősorban nem az állatok miatt. Szóval nem mindenkinek ez a vezető érv.
2010. febr. 21. 12:04
8/37 anonim válasza:
egyik sem normális, a növényből nem fogod előállítani azokat az aminosavakat amiket állati fehérjéből kéne, méghogy káros a hús, sok idióta
2010. febr. 21. 12:55
9/37 anonim válasza:
feltünési viszketegség, mitgondolsz a sztárok miért csinálják??? Mert azthiszik most milyen nagy dolog ez... Lóf@szt csak ki akarnak tünni a tömegből hogy nem eszik meg 20 deka parizert. ha nem ő más fogja megenni a boltba semmi értelme!
2010. febr. 21. 13:15
10/37 anonim válasza:
Én 2 okból vagyok vega:
1,mert irtó kegyetlenül ölik meg őket, tehát sajnálom őket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!