Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Megtudsz győzni egy vegetárián...

Megtudsz győzni egy vegetáriánust, hogy egyen húst? Hogyan?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 02:14
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
100%

Hát a vegetáriánus nem véletlenül nem eszik húst, mivel sajnálja az állatokat amik ilyen nagy gyárakban napfény és normális étel nélkül senyvednek (ami tele van gyógyszerrel és kiegészítőkkel hogy ki bírják a körülményeket), amíg le nem vágják őket.

Ha húst akarunk egy vegával etetni, akkor piacról vegyük a húst ne a multiból, így biztos hogy azok az állatok nem voltak ilyen körülményeknek kiszolgáltatva a halálukig.

Nagy termelő és ilyen óriási gyárak stb, nem mennek ki a piacra standolni. vicces is lenne.

és a végére egy videó:

http://www.youtube.com/watch?v=21fiofp__Gc

2010. febr. 13. 07:39
 22/28 anonim ***** válasza:
69%

Van aki vega, van aki nem. Aki az, lehet hogy divatból, ízlésből, vagy mert ilyen az egyénisége, nem kellene feszegetni.

Főleg nem megváltoztatni.

Erről kellett érvelned?

Milyen dinkaságban vettél részt?

Különben is, mértékkel minden lehet egészséges. Akár a cián is...

Ha nem orrba-szájba tömöd a vörös húsokat, vagy mint vega odafigyelsz arra, hogy miket eszel, akkor akár egészséges is lehetsz... Ááá... nem vagyok sem orvos, sem táplálkozásanalitikus... :P

2010. febr. 15. 18:23
 23/28 anonim ***** válasza:
68%
miért kéne meggyőzni? mert te abban a tévhitben élsz, hogy egészséges? aki vegetáriánus lesz jobb esetben rendesen utánajárt a dolgoknak, az egészséges táplálkozásnak, és azért hozta meg a döntését. (nem olvastam el az eddigi válaszokat)
2010. febr. 23. 15:30
 24/28 anonim válasza:
én most lettem vega. Nem az álaltok miatt. Elundoridtam a hustol hányok töle stb. Ilyen emebreket nem szabad rá venni! Ismerösöm baba korátol nem birja elviselni.
2010. júl. 16. 22:23
 25/28 anonim ***** válasza:
ha valaki nem szereti a spenótot azt se tudod meggyőzni h már pedig egyél spenótot mer attól erős leszel... én se szeretem a hús ízét.. biztos jobb lenne ha ennék utána meg sárgaságot kapnék.. ha valaki szereti egye ha valaki nem akkor ne ennyi
2010. júl. 17. 00:30
 26/28 anonim válasza:
100%
Ha valaki vega akar lenni, hát szíve joga! Szerintem tök természetes dolog, csak nekünk húsimádóknak fura, mert nem tudjuk elképzelni az életünket hús nélkül, hát ők meg hússal:-) Bár az tény hogy a húsban nagyon sok olyan tápanyag van amire a szervezetnek szüksége van, de ők azt biztosan pótolják valamivel. Olyan ez mint a vallás, győzd meg a keresztényt hogy legyen jehova tanuja!
2010. szept. 14. 20:18
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem befolyásolnék sekit, csak azért mert nem tetszik ahogy él :D Csinálja mindenki azt amit szeretne - csak másnak ne ártson vele :)
2010. szept. 30. 13:05
 28/28 anonim ***** válasza:
20:18 - Én is ezt a véleményt osztom ;)
2010. szept. 30. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!