Megtudsz inni 5-6 sört egymás után?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de amikor a 2. sört iszom akkor azt érzem hogy tele a gyomrom és nem megy már le több folyadék a torkomon, általában tartok egy kis pihenőt mert ha nem akkor azt érzem hogy úgy tele vagyok hogy mindjárt kidobom.
Kis szünet után kortyolgatom tovább söröm, csak mire megiszok 2-3 üveggel, szinte meg se érzem hogy egyáltalán ittam is volna valamit, és így nehéz ellazulni.
2010. aug. 8. 21:44
1/19 anonim válasza:
Legfeljebb kettőt. Aztán még egy-kettőt jó lassan. Többet semmi esetre se, mert kihányom.
2/19 anonim válasza:
milyen sört? milyen üveggel? kicsivel nagggyal vagy dobozos sört? korsóval stb? nemértem. xD am meg xd
3/19 anonim válasza:
Simán. Még többet is, ha finom a sör és jó a társaság. A sörözésnek egy hátránya van számomra: kb. a 4. sör után már 20-30 percenként ki kell mennem a mosdóba :)
6/19 anonim válasza:
Nekem se szokott jól csúszni a sör. Bor babapopsi finomsággal gurul le (kb. ilyen 500 Ft/üveg vörösbor), még a tömény is relatívan sokkal gyorsabban fogy. Sörtől egy-két üveg után elmegy a kedvem:(
7/19 anonim válasza:
apám ennyivel melegít be mielőtt megjönnek a haverjai XD
8/19 anonim válasza:
"apám ennyivel melegít be mielőtt megjönnek a haverjai XD"
LoL!! És te kisfiam? Jól teszed maradj csak a kólánál.
Am én nem szeretem a sört max 2 megy le egymás után, de nem esik jól. Ellenben a múlt szombaton negyed óra alatt 0.5l Whishky és utánna mentünk bulizni.
10/19 anonim válasza:
Én meg tudok... edzettem is rá eleget év közben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!