Megtudsz inni 5-6 sört egymás után?
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de amikor a 2. sört iszom akkor azt érzem hogy tele a gyomrom és nem megy már le több folyadék a torkomon, általában tartok egy kis pihenőt mert ha nem akkor azt érzem hogy úgy tele vagyok hogy mindjárt kidobom.
Kis szünet után kortyolgatom tovább söröm, csak mire megiszok 2-3 üveggel, szinte meg se érzem hogy egyáltalán ittam is volna valamit, és így nehéz ellazulni.
Nem csak a kocsmában :)
Amúgy edzeni kell rá :) Nekem simán lemegy. Igaz, sokat kell büfögni, mert különben max 3-mat tudok inni. Mármint ha 0,5 literes sörökről beszélünk. Mert 0,3-masből 10 is simán.
A szénsav miatt nem tudok meginni egymásután 5-6 üveggel?
Ha kitöltöm pohárba akkor ugye vmennyi szénsav is megy el belőle, jobban fog csúszni?:D
Gyakorlat kérdése. Ugye a sör tágítja a gyomrot. Emléxem, anno 2-3 üveg után megteltem. Ma ugyanezt egy kiadós vacsi után mondom.
Kollégistaként bezony egy este megtudok inni 12-15 üveggel is folyamatosan, rövidekkel egybekötve. Csak a gond a 15 percenkénti wc-zéssel van.
74kg/22/f
Egyik hétvégén beugrottam a helyi kocsmába a bnőkkel. És elég közelről ismertem a pultos így mindent ő állt nekem az este. 2Martini után nekem már elég volt, mondom nm viszem túlzásba. De "utolsó"-nak vmi jókis koktélt kaptam ami még új-nak mondható. És eléggé megtette a hatását. Utána ittam mint a torkosborz.(xD)
De úgy kell elképzelni, h 5-10 percenként mentem pisilni.(N):P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!