Megtudsz győzni egy vegetáriánust, hogy egyen húst? Hogyan?
A vega étrend nem egészségesebb,csak a vegások állítják ezt.Az ember emésztőrendszere és szervezete a mindenevésre van beállítva,nem a növényevésre.
A vegások gyártanak maguknak elmélete,hogy miért nem esznek húst.Pl.undorodom a tojástól,hústól stb.Legtöbbjük már kiskorukban is válogatós gyerek volt.Ezt csak továbbfejlesztették felnőtt korukra.
A növények sem azért léteznek,hogy leszakítsák és megegyék őket!
Én senkit nem akarok meggyőzni mindenki azt eszik amit akar és jonak lát.
Személy szerint ugyanúgy megeszem a salátát mint a pacalpörköltöt és engem errő senki de senki nem fog lebeszélni
Nem hiszem, hogy megtudnám győzni, de nem is akarom. Engem csak az háborít fel (lehet lepontozni) hogy hű de milyen nagy állatvédőnek képzeli magát az összes vega.
Pedig korántsem!!!!
Én attól vagyok kiakadva: nem eszem húst, de halat igen. Bazz szerintük a hal nem hús? Nem élt előtte, vagy mi a fene?
A vegánoknál, akik meg semmilyen állati eredetűt nem esznek, ez úgy hazugság ahogy van, mert a gyógyszerekbe, gyógyhatású készítmény, akármi, vajon hol kísérletezték ki? Vagy előtte szól az orvosának, hogy bocs, csak növényi eredetű gyógyszert írjon fel?
A nagy állatvédelemről: nem eszi a húst, de bőr csizmája-táskája van, és milyen sminket használ? Olyat amit állatokon kísérleteztek ki.
(bocs a kiakadásomért)
Szóval én eszem húst, és imádom mondhatni. De azok az állotok, akiket levágnak szerintem még mindig jobb sorsúak, mint a kísérletiek.
(és veszem a fáradtságot és olyan sminket, tusfürdőt, ilyesmit veszek aminek a készítője humánusabb az állatokkal, vagy nem rajtuk kísérletezik)
"vega étrend milliószor egészségesebb"
Ebben csak én nm értek egyet vagy más se?
-> "ha nem akarok nagyon beteg lenni muszáj ennem időnként. (Az orvos mondta)"
Kérlek, ha már idézel idézz rendesen ne egy dolgot ragadj ki. Így ku.rvára mást jelent!
Ezt írtam: Ahogyan az emberek nagyrésze étkezik, annál a vega étrend milliószor egészségesebb.
És erre gondoltam: sok zsíros hús, csokoládé, chips, édesség, alkohol, kész ételek, pizza, gyorskaja stb.
Ennél a vega étrend sokkal egészségesebb. Aki a fent leírt módon étkezik előbb lesz beteg vagy hal meg mint egy vega.
Dehát van akinek kevés az iqja, hogy bizonyos dolgokat megértsen és csak kiforgatni tudja a másik szavát.
Engem innentől nem érdekel a téma.
Amikor azt irtam a ega étrend nem egészségesebb, akkor nem azt mondtaqm hogy zsírosan kell étkezni ,mielőtt mondanád tudom hogy te sem ezt mondtad, bár te ezt értetted meg, gratula, és velem van baj..
Téma be van zárva.
A vegetáriánus étrend jóval egészségtelenebb, mint egy kiegyensúlyozott, húsevést is magába foglalt. Az esszenciális aminosavak java csak állati fehérjékben található. Így van ez egyes, ugyancsak esszenciális zsírsavakkal is.
Az is igaz, hogy egyesek rögeszméjén gazdagodó kereskedők szója-kotyvalékukba (melyek egyébként hemzsegnek az E-s kemikáliáktól (mondom ezt mint szakavatott vegyész!)- kevernek efféle, ha nem állati kivonatú, akkor szintetikus aminosavakat.
Nem akarok én senkit lebeszélni nyugatról "importált" trendes "vega" életmódról. Tegyen mindenki saját belátása szerint, de ne legyen rögeszmés. A húsfóbia is fóbia, azaz egyféle betegség, mely túlzásba hajlása biztos út a lassú, de biztos öngyilkosság felé. Mint egyébként az ellentétes dohány-, alkohol-filia. Mindkettő 100%-an "vegás"!
Végül: öngyilkosságra mindenkinek joga lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!