Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Anyám nem engedi, hogy vegetár...

Anyám nem engedi, hogy vegetáriánus legyek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
16 vagyok. Nem eszem meg mostanában, amit csinál, mert mindenbe vagy húst tesz, vagy zsírral süti meg a nem húsos ételeket. Nem érti meg, hogy én nem akarok semmilyen állatot megenni! Mégcsak nem is vegán vagyok, szóval igazán megérhetnéAzt gondolja, hogy valaki rávett valami hülyeségre, hogy ne egyek rendesen. Fogyókúrázni is akartam párszor, lehet ezért hiszi ezt. De mondtam neki, hogy megeszek én mindent, csak mellőzze belőle az állati származékot. Már erőszakosan meg akar etetni. Mit csináljak? Hogyan értessem meg vele, hogy vegetáriánus vagyok/szeretnék lenni?

2014. dec. 30. 21:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mindenki táplálja magát azzal, amivel érzi, hogy tennie kell, ennyi, kész, punk tum, anyád egy süket ember.
2015. jan. 10. 22:26
 12/16 anonim válasza:
89%

2# 11# mondjatok,hogy csak tettetitek!

Kerdezo: hat valoszinuleg eszervek menten nem lehet meggyozni anyukadat, de ha elmondanad neki pl. hogy fizikailag rosszul leszel a husos/zsiros foztjetol, hanyingered van a hustol, akkor talan elmereng azon, hogy erdemes-e erolkodnie. A masik, hogy a csaladban egyedul en vagyok vegetarianus, es ez tokre nem ro semmi extra terhet senkire, nem kell egybol huszezer forintos mandulatej szallitmanyt meg hasonlokat vizionalni. A bolognai jo pelda peldaul egy osztott etkezesre, megkered szepen anyukadat, hogy akkor a neked szant szoszadagot kulonitse el, a tobbibe meg beteheti a daralthust. Masik egyszeru pelda, rakott krumplinal szinten megkered /vagy segitesz neki te magad/ hogy a fott krumpli egy reszet kulon jenaiban csinaljatok husmentesre, es mondjuk a te reszedbe nem kolbasz megy, hanem paradicsom vagy egyeb zoldseg. Ugyan nem ismerem anyukadat, de ha latja,hogy egy etelt kicsit mas elkeszitesi moddal, de joizuen megeszel, akkor belatja, ez nem ordogtol valo.

2015. jan. 15. 13:27
 13/16 anonim ***** válasza:
4%
16 éves vagy? Nem kell azt enni amit anyád főz. Költözz el , keress munkát, főzd meg te azt amit megeszel. Ha te ilyen önálló vagy.Menni fog nem? Amúgy az összes vegát megnézném ha nem kapnának 2 hétig enni megennék-e a húst, akkor is cuki állatka lenne-e.
2015. jan. 15. 22:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Én meg megnéznélek téged, utolsó, hogy ha lét jétig nem kapnál enni, akkor is undorodnál-e a bogarak, kígyó, majom, krokodil, stb megevésétől. Mibe fogadunk, hogy most nem eszel ilyet?
2015. febr. 11. 08:58
 15/16 anonim ***** válasza:
88%

"16 éves vagy? Nem kell azt enni amit anyád főz. Költözz el , keress munkát, főzd meg te azt amit megeszel. Ha te ilyen önálló vagy.Menni fog nem? Amúgy az összes vegát megnézném ha nem kapnának 2 hétig enni megennék-e a húst, akkor is cuki állatka lenne-e."

Logikabol es altalanos muveltsegbol elegtelen :)

2015. febr. 11. 14:42
 16/16 anonim válasza:
92%

Anyám 7 éves koromban játszotta el ezt velem, akkor undorodtam meg végleg a hústól. Csapkodtam, káromkodtam, földhöz vágtam a tányért, stb. Pár hónap koplalás után olyan dolgokat rakott elém, amiket szerettem.

Mondd meg muterodnak hogy ő meg mostantól hátrafelé sétáljon, mert szerinted az úgy a helyes.

2015. febr. 15. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!