Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha valaki vegetáriánus és a gyerekének sem engedi a hús fogyasztását?

Figyelt kérdés

Nekem volt egy osztálytársam,akinek az anyja az volt és a gyerek otthon nem ehetett húst,pedig szeretett volna.Mindig a nagymamánál meg a suliban a menzán ehetett csak sutyiban.

Vélemények?

2009. dec. 6. 11:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
66%
hülye szülő..
2009. dec. 6. 11:53
 2/23 anonim ***** válasza:
64%
bambuliszkusz balgaikuszban szenvednek a szülei sajnos.
2009. dec. 6. 11:55
 3/23 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem az ilyen szülők bolondok,nem is tudok rá mást mondani.Félelmetes,hogy milyen buta emberek vannak.Így elcs*szni szegény gyerek táplálkozását,a hús nagyon finom tud lenni,és sokkal változatosabb az étrend,sokkal többféle ételt lehet enni,ha az ember nem korlátozza magát ilyenekkel.Arról már nem is beszélek,hogy a hús mennyire egészséges,és nem érdemes megvonni a szervezettől,dehát erre biztos kitaláltak már jó kifogásokat a vegetáriánusok,mert mindenki ezzel támadja őket.Szerintem semmilyen ételt nem szabad megvonni a gyerektől,az ételek igenis mind finomak!A hús is,a zöldségek is,az édességek is,a hamburger is,a saláták is,minden kaja lehet finom,és szerintem mindent ki kell próbálni,ha van rá lehetőségünk.Ezt nem csak kajára értem.Örülnének,hogy nem élnek Afrikában,na az ottaniak nem találnak ki ilyen marhaságokat,hogy x kaját nem eszünk.Ez már a "bőség zavara",hogy az emberek ilyenek kitalálnak,abből is látszik,hogy jóból is megárt a sok (néhány embernek)
2009. dec. 6. 11:58
 4/23 anonim ***** válasza:
34%
Nemcsak elvileg felháborító probléma, hanem egészségügyileg is. Persze, hogy növényekből is pótolható a szükséges fehérje...Ja persze, ez semmilyen körülmények között nem igaz, és a fejlődő szervezet igenis igényli a húst. A kiegyensúlyozott táplálkozás (zöldség+hús) lenne a normális, aztán ha a gyerek felnőtt korában úgy dönt h vega lesz, akkor az lesz, de akkor már az ő egyéni döntése.
2009. dec. 6. 12:12
 5/23 anonim ***** válasza:
24%
Egészségügyileg nem a legjobb, de a szülőknek biztos az a világnézetük, hogy az állatevés gyilkosság, és nem akarják, hogy a gyerekeik gyilkosok legyenek. Meg hivatkozhatnak arra, hogy Indiában a papi kaszt is vegetarianizmusra van kötelezve, még a gyerekek is, mégis felnőnek, és élnek.
2009. dec. 6. 12:21
 6/23 anonim ***** válasza:
Nemtudom mennyire vagy hívő ember, de Isten azért adta meg nekünk ezt a lehetőséget, hogy megegyük, mert szükségünk van rá és nem, ez nem gyilkolás. A trófeaszerző vadászat na az egy öncélú gyilkolás, és azt is gondolom, hogy azokat az állatokat amiket meg is eszünk élhető körülmények között kell tartani és minél inkább fájdalommentesen elpusztítani. Az hogy a papék felnőnek/élnek zöldségen nem jelenti, hogy az egészséges és normális, az amerikai gyerekek is felnőnek a chipszen nem?, mégsincs rendben.
2009. dec. 7. 12:26
 7/23 anonim ***** válasza:
Erre törvényt kéne hozni és az ilyeneket be kéne záratni.. Nyilvánvalóan veszélyeztetik a gyermek épségét, vagy is az egészségét.
2009. dec. 7. 13:51
 8/23 A kérdező kommentje:
Jó.Én is így gondolom.
2009. dec. 7. 15:17
 9/23 anonim válasza:
én elvetek minden szélsőségeket! mivel a szervezetnek MINDENRE szüksége van!!!
2009. dec. 7. 16:53
 10/23 anonim ***** válasza:
72%
És mi van azzal a húsevő családdal ahol a gyerek nem kivánja a hust mégis beleerőltetik??????!!!!!!!!!!
2009. dec. 9. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!