Tudnátok segíteni?
Te hogy erezned magad, ha a "baratnod" akarna leszoktatni a te dietadrol, taplalkozasi meggyozodesedrol, pl. jelen esetben a husevesrol? Ugye, hogy szarul?
Na, akkor tessek szepen tudomasul venni, hogy az o dontese.
A húsban nincs is szinte vitamin te szerencsétlen :D:D:D:
Ugye szóltak már neked is biológia órán arról, hogy ilyesmi a zöldségekben, gyümölcsökben van elsősorban?
Mi az, hogy nagyon vega? Makacsul? Az még nem gond. Ha vegán s odafigyel, az se. A hús elhagyása semmilyen gonddal nem jár, csak persze ne lisztes édességeket vagy szóját egyen fehérje helyett az ember. Semmi az égvilágon nem található meg a húsban, amit ne lehetne könnyen bevinni másból.
Ahogy a húsfogyasztás még nem jelent helyes táplálkozást, a húsmentesség sem jelent helytelent. Mindkettőt lehet nagyon rosszul és jól is csinálni.
Mit szólnál, ha vegán ketogénező lenne a barátnőd? :D Ez nekem is elég új, de vannak ilyenek. Lehet, hogy meg lehet csinálni egészségesen, de itt azért már rezeg a léc... S még egyesek az én (majdnem) vega paleómra mondják, hogy nehéz :D Egészségi problémák nem hiszem, hogy vannak vele, utánanéztem, miben mi van és a testnek mi kell, persze nem mindenről van hiteles infó.
A sima vegáknál veszélyes, hogy elkezdenek tésztákra és sütikre alapozni, már akik nem eléggé figyelnek oda, csak valamiért nem szeretik a húst... Esetleg a zöldségeket is... Na, az veszélyes, de erről nem a húsmentesség tehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!