Mi a problémájuk a hús fogyasztó embereknek a vegetáriánusokkal?
Sok beszólást adnak, hiánybetegség, hülye vagy, beteg leszel, az ember mindenevő, finom a hús...
Mi bajuk van? Nem hogy örűlnének, hogy nem eszik meg előlük a pörköltet...
Szerintem semmi bajuk nincs velük, csak nem tartják átlagosnak, mivel ők úgymond nem ebben élnek.
Speciel engem nem foglalkoztat más emberek hülye szokása vagy beállítottsága, amíg nekem nem kell az ő példáját követni.
Én vega vagyok, és én sem értem, miért kell állandóan beszólogatni. Mikor 13 voltam, a nagybátyám felesége mondta unokatesómnak (a szemembe nem merte, vagy mi?), hogy nekem sose fog megjönni és nem fogok kifejlődni. (xD) Ezt is mástól tudtam meg.
Nos, itt vagyok, 13 évesen megjött, és nagyon elégedett vagyok a súlyommal, alakommal, pont jó.
Valamelyik nap meg egy haverom szólt be, hogy ne csodálkozzak ha belehalok ebbe az étkezésbe.
Végülis ő hetente többször jár mekibe, otthon zabálja a rá ntott húst, kolbászt, fehér kenyeret, míg én kerülöm az összes gyorskajáldát, nagyon változatosan eszek különféle gyümölcsökből,zöldségekből, magvakból készítem a kajámat, és kerülöm a fehér cukrot/kenyeret.
És én fogok nemsokára meghalni...no comment.
Engem ez nagyon dühít, és én sem értem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!