Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Baj ha kezdek vega lenni?

Baj ha kezdek vega lenni?

Figyelt kérdés
Nem tudom h miert de neha undorodok a hustol, inkabb eszek sajtot! Nagyon rossz ha valaki vega?
2014. jún. 25. 11:55
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nem rossz,én is vega voltam 9 éves koromig,és vicces,mert azért lettem vega,mert megtudtam,a hús állatból van.igen,3 évesen kérdeztem meg,és 6 évig vega voltam.Most már nem vagyok az,de egyébként a te döntésed.Sok húsban,pl. a halban is(bár az nem annyira mondható húsnak) sok fontos ásványi anyag van ami jót tesz a szervezetednek. :) de a te döntésed,ha tényleg undorodsz tőle,nem kell megenni,kész :)
2014. jún. 30. 14:49
 12/12 anonim válasza:
Én sem eszem sok húst, de nem szándékosan egyszerűen csak nem kívánom. Ha eszek akkor is csak a csirkemellet vagyok hajlandó meg enni. A baj az hogy tejallergiàm van így nem tudok helyette tejtermeket fogyasztani. (Semmilyen laktózmentes keszítményt sem mert nem csak a laktózra vagyok érzékeny:(. Egészséges vagyok, és remélem hogy nem lesz ebből problémám. Szerintetek?
2014. júl. 7. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!