Jo vagy rossz vegetáriusnak lenni? Mert szeretem az állatokat, de amikor a hús az asztalra kerül valahogy fel tőr bennem az érzés hogy meg őlték és igy sajnálom az állatot. Most mitt tegyek?
Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 12:43
31/31 k.zl válasza:
"Ostobaság olyant állítani, hogy nem leszel ilyen-olyan beteg, ha nem eszel húst. Fitt, sportos, egészségesen táplálkozó emberek is szoktak korán meghalni. Nem egy hájas vegetáriánussal találkoztam már eddig is, vagy olyannal, aki beteg és beteges volt, olyannal akinek egyáltalán nem volt ápolt a külseje (nem volt szép a haja, a bőre)."
De szép számmal vannak olyan vegák is, akiknek semmi bajuk, egészségesek. Ugyanígy húsevők is lehetnek betegek és egészségesek is. A kulcs a változatos táplálkozás. Nem a hús elhagyása okoz problémát.
Kérdező, szerintem jó vegetáriánusnak lenni, próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!