Lehet rossz társaságba keveredtem? Vagy normális hogy ennyit isznak körülöttem?
Összeismerkedtem az évfolyamról a suliból egy sráccal, és elhívott "iszogatni" hozzájuk! Még kezdő voltam a témában, nem nagyon ittam előtte! Tehát Ők "avattak be".
De nekem furcsa, mintha ezek túl sokat innának!
3-4 en vannak(életkor 17-20 között) tehát néha összejövünk 4-5 en. És egyből isznak!
De nem csak úgy finoman, hanem kinyitják a vodkát, körbe adják, mindenki húzza meg, aztán mehet a "buli"!
Dumálgatunk, meg minden, de közben folyton itatnak engem! Félig megiszom a bort a poharamat meglátják, erre: "jajj! üres a poharad! Itt van, töltök még!" De mondom, hogy nene, majd ha megittam!" De csak tele töltik!
Akkor folyton lehúznak egy felest! És róbálom mondani, hogy majd a következő körben iszom én is velük, de bele rángatnak, hogy "jajj, nem lesz sok! Még csak 2. öt ittál, meg egy kis bort/sört! Ez még semmi, Na fogjad hol a poharad?"
Átjött hozzám ez a srác, filmeztünk, majd kimentünk a konyhába inni, meg valami ropit keresni, és bele kukkantott a spájzba, és kérdi: "Nincs egy kis borod?" - Ez alkoholizmus? Délután nálam van, és bort keres... Nincs semmi buli vagy szülinap, vagy péntek, hétköznap kedd délután bort keres nálam... Furcsa szerintem!
Áthívtak bográcsozni, ott mire oda értem, (késtem kb 1 órát) már megittak fél üveg vodkát...
A borgácsozás végére már tök részegek voltak, össze-vissza kelve mentek ki-be a wcre.
Minden történet amit hallok tőlük a "vettünk egy kis bort a boltban, mikor beba...tunk, múltkor ittam abszintot és akkor..."
Nekem ez furcsa! Folyton a piáláson jár az eszük!
Én vagyok túl "jófiú" és minden 17-20 éves ennyit iszik, vagy lehet olyan társaságba kerültem bele ahol az ivás a "szabadidős tevékenység"?
Mert én nem akarom végig inni a fiatal éveimet!
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!