Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Katonaságon megoldható a...

Katonaságon megoldható a vegetáriánusság?

Figyelt kérdés
2008. júl. 27. 22:13
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
79%

Utolsó válaszoló:

Persze, azonnal mindenki megcsókolgatja, hogy milyen ügyes, milyen aranyos! Szerinted így kell kommunikálni egy weboldalon? Az illető megérdemelne egy fejmosást! Étkezési szokások szerint dönt, hogy ki milyen ember... hát ez csúcs. És akkor még "miért kell lepontozni?" Bocsánat, hogy nem értek egyet azokkal, akik kúltúrálatlan módon tudnak csak beszélgetni!

Ennyi erővel mindenkire ráronthatnék, hogy "bazdmeg, miért fested a szemed???" ennyi erővel...

Na pá.

2008. okt. 9. 20:23
 12/36 anonim ***** válasza:
84%

nem, sajnos nem valószínű.

de azért fura, hogy állatokat nem eszel, katonának meg elmész:)

és attól még lehet valaki férfias, hogy vegetáriánus!!! nagy baj, ha téged az tesz férfivá, hogy húst zabálsz...

2008. okt. 22. 19:22
 13/36 anonim válasza:
86%

Szerintem ha katona akarsz lenni akkor erősíts a gyomrodon ! A katona nem lehet válogatós !

Én támogatom az ötleted hogy hazánk hős katonája légy !

De ne legyél ilyen finnyás !

2008. nov. 13. 18:35
 14/36 anonim válasza:
84%

En is vega vagyok,lakto-vega,azzal egyetertek,hogy a jo kondihoz,--amire egyebkent foltetlenul szukseg van a katonasagban---szuksege van a szervezetnek minel taplalobb,kaloriadusabb etkezesre.De megeshet,hogy valakitol betegseg miatt van a hus eltiltva.Nem kell azert leharapni a fejet.Attol,hogy nem eszik valaki hust,meg nem kevesebb,mint az ,aki hust hussal eszik.

Egyebkent,aki evekig vega eletmodot folytat,majd a katonasag miatt hirtelen atkellene terjen husevesre, veszelyes lenne ra nezve.

2009. jan. 23. 17:35
 15/36 anonim válasza:
90%
Igen ez tényleg így van ,azon kívül h a kiképző tiszted szét fog szívatni,nem lesz energiád normálisan csinálni a feladatokat...és egy katonának előfordulhat az életében h le kell lőnie egy embert komoly dolog,de ha már az étkezésnél finnyás vagy mit vársz?:)...sajnálom h durva voltam,de ezt nagyon keményen veszik a katonaságnál..
2009. jan. 29. 19:23
 16/36 anonim válasza:
72%

Biztos...de szerintem attól még nem kéne egy választ 3-szor ugyanugy leírni, csakhogy bebizonyítsd, hogy igazad van.

Szerintem mindenkinek igaza van, nem kell ezen összeveszni:)

2009. febr. 28. 13:14
 17/36 anonim ***** válasza:
91%
Igen. 6-7 féle kajacsomag közül választhatsz. Köztük vegetáriánusoknak, cukorbetegeknek meg nemtommilyenek vannak még.... A hadsereg elég kényelmes mostanában ilyen téren. Katonáktól tudom. Üdv
2009. ápr. 4. 16:48
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

01-23 17:35-ös válaszoló!

Ezt írtad:

"megeshet,hogy valakitol betegseg miatt van a hus eltiltva"

Nem értem! Manapság betegek is lehetnek katonák?

NEM AKAROK SENKIT MEGBÁNTANI!!! Senki nem tehet róla ha beteg, de akkor hogyan- és miért akar katona lenni? Régen, a múlt században (1986-ban kezdtem a katonai főiskolát) csak az egészséges emberek lehettek katonák, senkinek nem főztek külön (nem wellness hotel volt)! Igaz, hogy már honvédségünk se nagyon van (15 harckocsi, 18 vadászgép) de azért (vagy éppen ezért) jobban meg kellene válogatni, hogy ki lehet katona! A betegeket kérem, hogy ne vegyék sértésnek!

2009. ápr. 15. 19:41
 19/36 anonim válasza:
87%
A katonaságba igazából átfaragnak.Azok akik valamilyen betegségben szenvednek,azoknak azt javaslom ,mikor besorolásra kerül sor az orvosi papírokat vigye magával s nyújtsa be .
2009. jún. 1. 14:15
 20/36 anonim ***** válasza:
67%
Attól hogy valaki vega, még nem finnyás. Ez hülyeség. Én is vega vagyok. Te minden egyes ételt megeszel? A csigát és a kagylót is? Az is állat.... ha már itt tartunk...
2009. júl. 22. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!