Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 8 általánosal katonaságon...

8 általánosal katonaságon melyik a legnagyobb rang amit megkaphatok és mennyi a fizetése? Kiképzés után egyből kérvényezhetem, hogy irakba Szolgáljak? Bocsi a helyesirási hibákért:DDiszlekszia:D

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Te gy idióta vagy.
2010. márc. 10. 21:01
 2/2 anonim válasza:

Az információm az elérhető rangokkal nem teljesen pontosak de azért leírom. Viszont ajánlom, hogy menj el egy toborzóirodába és ott is érdeklődj utána.

Korhatár 18év. De amikor bekerülsz a seregbe akkor ugyebár önkéntesként teszed azt. Vagy hát ugye a régi idők „zsoldos katona” kifejezése még a megfelelője. :D Na most 8 általánossal szerintem szakaszvezetői rangig juthatsz el. Érettségivel talán még az őrmesteri fokozatot is (törzs. Főtörzs. ha így élnek még ezek a rangok akkor azokat már nem hiszem) elérheted. Viszont ha már bent vagy akkor ha jól tudom 3év szolgálat után kérvényezheted a hivatásos állományba helyezésed, és utána megpróbálkozhatsz a tiszti főiskolával.

Irakba akkor tudsz kikerülni, hogy ha Mo.-nak vannak kint egységei, viszont itt is megvan határozva, hogy pontosan mennyi katona állomásozik(hat) kint illetve meddig. Szóval van lehetőséged igen.

A fizetés nem hiszem, hogy sok a 200e Ft-t nem hisze hogy eléri. Természetesen a különböző bevetésekért prémiumok járnak. Bár nem hiszem, hogy van olyan ember aki a pénz miatt megy katonának, főleg nem úgy, hogy minél előbb a közepébe akar csöppeni, mert ennél jóval egyszerűbben, jóval biztonságosabban és jóval többet lehet keresni sok egyéb más munkával.

Én személy szerint nem ítélem el sem a katonaságot, sem azokat akik katonának akarnak állni, úgyhogy kitartást hozzá! De logikus, hogy egy call of duty-val nem lehet összehasonlítani. :D

2010. márc. 10. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!