Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Katonaságon megoldható a...

Katonaságon megoldható a vegetáriánusság?

Figyelt kérdés
2008. júl. 27. 22:13
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
26%
persze, kimész a gyakorlótérre aztán lelegeled. Nem gondolod hogy a hadtáp részleg pár balfaszhoz, meg az étkezési szokásaihoz fog alkalmazkodni?! Vagy kiválogatod a húst a babgulyásból! Ennyi. De én javaslom gondold át ezt a vegeta dolgot, mert olyan jó babgulyást te nem eszel máshol mint a seregben!
2008. júl. 28. 08:39
 2/36 anonim ***** válasza:
80%
Helló kedves első válaszoló! Csak sajnálni tudlak, hogy nem vagy képes normálisan hozzászólni egy kérdéshez. Miért kell megvetni azt akinek más az izlése??? Én is imádom a húst, de mégsem "balfaszozom" le azt aki vegetáriánus! Az a véleményem, menj és mosd ki a szád egy szappannal! És kicsit nézz magadba!Nem attól függ, ki milyen ember, hogy mit eszik.
2008. júl. 28. 10:20
 3/36 anonim ***** válasza:
90%
El kell keserítselek szerintem nem nagyon... Talán ha polgári szolgálatos vagy, vagy olyan beosztásban ahol meg tudod magadnak oldani az étkezést. Attól is függ milyen szigorú vega vagy: értelemszerűen egy ovo-lakto vega diétát könnyebb kivitelezni, mintha vegán lennél.
2008. júl. 30. 08:43
 4/36 anonim válasza:
94%

én azt hiszem nagyon el kell keserítselek :S

diétáról NE is álmodj(már bocsánat) amit ott kapsz azt vagy megeszed vagy nem :) ha meg azzal álsz elő netán hgy nem e kaphatnál diétásat a szakaszvezető úgy meg szivat hogy könyörögni fogsz a húsért.

bocsánat az ilyen kifejezésekért de ez van

nincs az a nagy fegyelem a honvédségnél mint a kommunista korszakban de azért még maradt belőle elég sok

:)

2008. júl. 30. 23:51
 5/36 anonim válasza:
25%
persze, kimész a gyakorlótérre aztán lelegeled. Nem gondolod hogy a hadtáp részleg pár balfaszhoz, meg az étkezési szokásaihoz fog alkalmazkodni?! Vagy kiválogatod a húst a babgulyásból! Ennyi. De én javaslom gondold át ezt a vegeta dolgot, mert olyan jó babgulyást te nem eszel máshol mint a seregben!
2008. aug. 1. 11:40
 6/36 A kérdező kommentje:
jol van nem kell leszedni a fejem, am csak kérdeztem a katonaság ,még távol van ugy kb 12 év még
2008. aug. 3. 01:17
 7/36 anonim ***** válasza:
80%
Addigra már talán nem is fognak besorozni....
2008. aug. 17. 22:28
 8/36 anonim ***** válasza:
84%
az uniós csatlakozás óta nem kötelező a katonaság..
2008. szept. 8. 13:12
 9/36 anonim válasza:
35%
2008. szept. 10. 07:16
 10/36 anonim ***** válasza:
38%

Nem értem miért pontoztátok le az elsőt?

A durva stílusa ellenére teljesen igaza van!

Érdekes, hogy egyesek a "vegákkal" mennyire toleránsak, de azzal nem, aki leírja az őszinte véleményét!

Fűevő ne akarjon katona lenni! A katonaság nem kisasszony-képző leányiskola!

2008. szept. 28. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!