1/17 anonim válasza:
Nagyon szeretem. őszibarackhoz hasonlit az íze.
2/17 anonim válasza:
Nincs kulonosebb ize :D de azert finom
3/17 anonim válasza:
Nekem nem ízlett, zöldség íze volt, mint egy uborka vagy tök :S
5/17 anonim válasza:
akkor finom ha érett: Igen a az őszi barckhoz hasonlit az íze. De azt pont el kell találni ,hogy mikor érett.
amit nálunk itthon lehet kapni 300-400 ft/db azok ilyenek.
azoknak a mangoknak más az íze is amiket Indiában ,és Ausztráliában lehet kapni.
6/17 anonim válasza:
Ha puha, és érett, akkor nagyon finom, egyedi íze van, nem tudnám semmihez sem hasonlítani, mi nagyon szeretjük, de elég drága és jó nagy mag van benne. Éretlenül nem olyan jó.
7/17 anonim válasza:
Igen, ettem már! Nagyon finom volt, nagyon szeretem! Az íze az őszibarackhoz hasonló!
8/17 anonim válasza:
Az egyik kedvenc gyümölcsöm :-)
Az íze az őszibarack és a sárgarépa keveréke, szerintem...
Sajnos még csak itthon ettem, szívesen megkóstolnék egy "őshonosat".
10/17 bumbi02 válasza:
Szerintem nem hasonlít, az őszibarackhoz, se az uborkához.
A leginkább szerintem a multivitamin italokból lehet ismerős a mangó íze, legalábbis, én ahányszor mangót eszek (érett, puha mangót, ne citromsárgás-zöldes kemény húsút), mindig a multivitamin italok jutnak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!