Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizesedés miatt eltiltottak a...

Vizesedés miatt eltiltottak a kenyértől, tésztától. Más is volt már hasonló helyzetben? Mit ettetek? Van valami amitől lemehet a víz? 31 hetes km.

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Görögdinnye, természetes vízhajtó, de a védőnőd is biztosan tud tanácsot adni!
2009. júl. 15. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is a görögdinnyére szavazok! Vízhajtó, egészséges és finooom!!! :) Kevés sós, fűszeres ételeket fogyassz.

Kitartás!

Boldog babavárást!

2009. júl. 15. 09:46
 3/5 anonim ***** válasza:

szia! ecetes borogatás a bokára, állítólag pikk-pakk lehúzza. tartózkodni kell a sós, fűszeres ételektől is.

én most épp nem vizesedek, de lisztérzékeny vagyok, szóval nincs tészta, kenyér :)

rengeteg gyümölcs, zöldséges egytálak, ajánlom kenyér helyett az abonettet, vagy rizspufit. már nincs sok, ki fogod bírni! kitartást! :)

2009. júl. 15. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia,

Ami nem olyan finom,de nagyon hatásos:

-reszelt zeller salátába só nélkül.

-petrezselyem levél nyersen lehet csak elrágni,vagy salátába tenni azt is.

Nekem ezek váltak be.Az első babámnál is nagyon vizes voltam.Most vagyok 35 hetes és megint nagyon vizesedek.Só és fűszermentes diétára voltam,vagyok ítélve.Kitartás mindenkinek.Boldog babavárást.

Üdv.

2009. júl. 15. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Dinnye és őszibarack. Nekem ezt javasolták, ma tartom a második ilyen gyüminapot. Az elsőnél hatásos volt.

Én is 31 h km

2009. júl. 15. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!