Hízókúra ötletek?
születésem óta vegetárináus vagyok 14 éves kb. 190 centiméter magas és 55 kiló. Makk egészséges vagyok és nem szeretném ezt elrontani azzal hogy összeeszek sok hülyeséget és úszógumit növesztek. szóval olyan ötletek is jöhetnek amitől az izom nől. Testmozgás bőven belefér az időmbe.
előre is köszönöm a válaszokat :)
190 centisen 55 kiló?
Rakj már fel egy képet légyszi, mert elképzelni sem tudom :D
Ha ezzel megelégednél, azt mondanám, egyél húst, mert nyilván nem eszel elég fehérjét és zsírt.
Így viszont: a fehérjét igyekezz olajos magvakból bevinni, illetve ha eszel tojást, akkor abból jó sokat. Minden nap kell ilyeneket enned. A zsírt pedig vidd be olajból, de NE finomított napraforgó olajból, az étolaj szar. Olivaolaj, lenmagolaj, tökmagolaj, stb. Ezeket teheted salátára, de akár napi 1-2 evőkanállal is beverhetsz. Vagy többet. Ezeket csak nyersen fogyaszd, sütve ne, mert elvesztik a jó tulajdonságaikat. A telített zsírt pedig vidd be kókuszzsírból, ezzel érdemes sütni/főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!