Megmaradt fél grill csirke újra hasznositására ötletek?
Melegítsd fel ismét, akármilyen mártással (= fokhagymás-tejfölös, sajt-mártás, vadas-mártás, bolognai stb.) és körettel = rizs, törtkrumpli, vagy valami főzelékkel tökéletes.
Persze ha a csontról le tudod faragni a husit és zöldségekkel összepárolod, fűszerezed = ehhez jó ötleteket kaphatsz = google-ba: kínai-ételek, thai-ételek, vietnami-ételek címszó alatt igen sokféle ötlet lejön!
Szedd le a csontról, kockázd fel a husit.
Piríts sóval borssal gombát, roppanós puhára, dobd hozzá a csirkét, önts rá tejszínt, egy kis petrezselymet /frisset/a végén, és kész is a ragu tésztához.
Egy kis reszelt sajt a tetejére.
Húúú !!
Köszönöm nagyon jó ötleteket kaptam : Ezeket most elraktározom . A férjem most mondta ,hogy enne gyrost így ez lesz belőle.
Én a helyedben nem kevernék erős ízeket. A grill csirke erősen sós-fűszeres, soha nem lesz belőle sem gyros, sem kínai, és gyümölcsmártással sem lesz finom (ahhoz semleges ízű, elsősorban párolt húsokat tálalnak). A majonéz még hagyján hozzá, de max. kenyérrel, és nem olajos bundás kenyérrel. Ízben is ütik egymás, nehéz is mindegyik, a kalóriáról nem is beszélve.
Én is salátát csinálnék hozzá vagy pizzára szeletelném. Esetleg húskrémnek még jó lehet, de óvatosan a fűszerekkel. Ha sütőben felmelegíted, krumplipürével is finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!