Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az igazi grill csirke pác...

Az igazi grill csirke pác /ízesítés milyen? Lehet venni többféle, zacskós ízesítőt, de nekem nem azt az igazi grill ízét adja. Veszprémben az (ócskás) piacon pl. a hagyományosat kaptam, de nem tudom, mi a titka. Pontozom, aki segít nekem!

Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Az igazi valódi fűszerekből van. De mindenki máshogy ízesíti.
2012. dec. 27. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez azért nehéz kérdés, mert ízlések és pofonok, mindenkinél kicsit mást jelent a tökéletes grill csirke pác. Én a helyedben megnézném annak a keveréknek az összetételét, amelyik a legjobban bejött, illetve tájékozódás képpen a többiét is, megvenném külön-külön a fűszereket (ha van rá lehetőségem amiből tehetem cserepeset), amiből lehet egészet, és frissen őrölném. Utána be a konyhába és kísérletezni. Kikavarod, megkóstolod, ha úgy érzed, valami még hiányzik belőle, kiegészíted. Egyszer kell rászánni az időt és kikísérletezni, utána már könnyű lesz. Illetve ha olyan az árus, őt is megkérdezheted, hogy mivel fűszerezni a grillcsirkét.
2012. dec. 27. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb helyen sima Vegetát használnak.
2012. dec. 28. 11:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :-)
2012. dec. 28. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!