Hogy lehet készíteni krumplisalátát?
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 11:55
2/10 anonim válasza:
Ecetes, vagy majonézes változatot szeretnél?
3/10 A kérdező kommentje:
Az első válaszadó nem túl bőszavú.És egyébként eceteset szeretnék készíteni.
2013. aug. 23. 11:49
4/10 anonim válasza:
touch.femina.hu/karacsony/ecetes_krumplisalata_recept ezt te is megtudtad volna tenni:googlebe ecetes krumplisaláta elkészítése.A zöld pipámról ne feledkezz meg.
5/10 anonim válasza:
Az én ecetes krumpli salátám. Kifli /saláta/ krumplit veszek hozzá a piacon. Ezt héjjában megfőzöm, és hagyom kicsit kihülni, hogy ne égesse a kezemet a tisztitásnál. Kb 1 kg-ot szoktam késziteni. Majd hagymát tisztitok, és felkarikázom, az is lehet 6-7 nagy fej. Majd elkezdem lekarikázni a krumplit, felváltva krumpli, hagyma. A tetejére krumpli kerüljön. Jó, ha olyan tálba teszed, aminek van fedele, és majd le tudod zárni. Majd elkészitem a levét. Csinálok forró vizet, abba teszek sót, cukrot, ecetet. Minden lehet kicsit erősebb, mert a krumpli be fogja venni az izeket. Mi édesen szeretjük, de jó ecetesen és sósan is. Forrón ráöntöm a levet, és abban hagyom kihülni. Általában előző nap csinálom, hogy jól összeérjenek. Esetleg tojás karikát is lehet a tetejére tenni, de ugy nem áll el sokáig. Anélkül egy-két hetet is kibir. Nagyon finom, rántott dolgokhoz, halhoz stb. Tálalás előtt megszórom borssal és piros paprikával. Lé annyi kell, hogy éppen ellepje.
6/10 anonim válasza:
Itt egy bevált recept, nekem nagyon ízlik: [link]
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek majd valahogy megpróbálom elkészíteni,mert én még gyerek vagyok.
2013. aug. 25. 10:32
8/10 anonim válasza:
Gyerek?? Hány éves gyermek vagy??
9/10 anonim válasza:
Az első akart a legjobbat...beírod a gúgliba, hogy krumplisaláta, vagy: majonézes krumplisaláta... több száz recept lépésről lépésre, fényképpel, vagy videóval
én a majonézest ajánlom...a majonéz sem bonyolult, az ebből készíthető tartár sem, és baromi nagy sikere van, mert finom(és egyszerű)
ha van otthon krumpli, 2-3 tojás, mustár, napraforgó olaj,(az olivától keserű lesz)só, porcukor,fél citrom, akkor nyerő vagy..
a krumplit héjában megfőzöd, lehűtöd, majd pucol, szeletel...
aztán majonéz, majd összekevered, de óvatosan, ne törjön a krumpli!
baromi finom.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinel.huss
Feeling:Cute
2013. aug. 29. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!