Hogyan kell finom salátákat készíteni?
Bármilyen érdekel, de azért ne bonyolítsátok nagyon :-) Egyszerű uborkasalátán kívül semmi mást nem tudok. Tudom ez a vegetarianizmus témakör, de husi is mehet bele vagy sajt vagy bármi hasonló, csak gondoltam itt több segítséget kaphatok...
Nem sima receptet kérnék, hanem pontos leírást, mert tényleg nem sikerül soha egyik salátám sem :-(
Jaj, hát mit lehet elrontani egy salátán? :)
Nekem ez a kedvencem, édesanyám specialitása, kell hozzá:
-1 közepes jégsaláta, kis darabokra felszeletelve
-3-4 répa, lereszelve csíkokra
-1 konzerv kukorica
-4-5 paradicsom kockákra vágva
-1 kígyóuborka, szintén kockákra vágva
öntetnek pedig Knorr kapros saláta dresszing, natúr joghurtban elkeverve! Receptba hátoldalán a tasalnak.
Isteni íze van a salátának, az öntet nagyon jó ízt kölcsönöz a zöldségeknek, imádom! :) Mi csak így simán szoktuk enni, minden extra nélkül.
Köszi szépen!
Azt hiszem rosszul fogalmaztam, nem magával a salátával van gondom, hanem az öntetekkel rá. Mert én nem üzletit szeretnék, inkább magam csinálnák valamit házilag. De van hogy túl ecetes, máskor fura ízű lesz a fűszerektől. De azért ezt a tiédet is kipróbálom.
Tzatziki :D
kell bele 2 kígyó uborka
egy doboz kefir/joghurt
fél citrom leve
egy fej fokhagyma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!