Húsevési dilemma. Ötlet?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! 15 éves pesti srác vagyok. Már gyerekként sem rajongtam a húsért,kicsiként mindig elhagyta a tipikus "Csak szaftot kérek" mondat a számat.Aztán olyan 9 és 13 éves korom közt rendszeresen ettem húst és most pedig már lassan 1 éve megint elhanyagolom.Sokszor csak másfél hetente,2 hetente eszek egy kis csirkemellet vagy sonkát néha szalámit. Nem titkolt szándékom h felnőttként vega legyek.A kö9rnyezetem pedig többnyire rossz szemmel nézi de ez aligha érdekel. Nem akarok magamnak ártani azzal hogy nem eszek húst,de nem akarom 0-24ben tömni magam vele mint a korombeli fiúk. A kérdésem pedig,milyen következményei lennének ha esetleg felhagynék a húsevéssel ? Egyedül a csirkét,pulykát,halat eszem meg de ezeket sem jószívvel.Néha sertéshús is becsúszik mondjuk fasírt formájában.De se beteg nem akarok lenni,és tudom h fejlődésben vagyok,de mint mondtam nem szívesen eszem meg ezeket. Szerintetek mit tegyek ?2013. aug. 19. 18:35
12/12 anonim válasza:
Hú ez dr Tamási-s nagyon jó cikk, a legjobb amit eddig a témában olvastam, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!