Miért lett divat vegának lenni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 18:26
11/18 anonim válasza:
Tehát szerinted a világ egyik legnépesebb országának, Indiának a 90%-a csak divatol? Érdekes felfogás...
12/18 A kérdező kommentje:
Nem Indiára gondolok, mert ott ez a szokás. Hanem Magyarországra. Mindenki felfogta a kérdést, csak te akadékoskodsz.
2009. okt. 28. 08:28
13/18 anonim válasza:
divat?:D szerintem nem divat.. én állatszeretetből lettem az.. /13 vagyok/ és egyszerűen kínszenvedés bemenni az osztályba.. de nem izgat annyira, kecskézzenek nyugodtan :D
14/18 anonim válasza:
én nem ismerek egy "divat" vegát se.
Hol vannak ilyenek??????Tényleg !
15/18 anonim válasza:
07:19-es! Nem értem ezt vércsoport összefüggést. Az én vércsoportom 0 RH+, és 13 éves korom óta nem eszem húszt (most 26 vagyok), és nem vagyok sovány, van rajtam kb 5 kiló felesleg. Önmagában a vegetáriánizmus egyébként nem jelenti azt, hogy valaki egészségesen táplálkozik. Ott vannak pl. az édességek, a tészta, a túl sok kenyér stb.
Ja és ne tévesszünk össze egy vegetáriánust pl egy lakto-ovo vegetáriánussal, mert egész más, nem mindegy, hogy tényleg teljes mértékben csak növényi eredetű ételeket eszel, vagy azért a sajt, a vaj, a tej, a tojás stb. mehet. Én sem gondolom egyébként, hogy valaki divatolna ezzel, és pl biztos nem szoknék le divatból a túró-rudiról.:)
16/18 anonim válasza:
Mert attol soványabbak leszünk!
17/18 anonim válasza:
Én sem értettem a vércsoport dolgot, én is szintén 0ás vagyok mégse eszek húst. Bár én soha nem is ettem igazán. 18éves vagyok és talán ovóda óta nem fogyasztottam húst. Tisztelem az állatok életét.
18/18 jdfGabrella válasza:
Mert az állatok éreznek fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!