Mit készítsek vegának cukkiniből, ami gyorsan elkészül?
Figyelt kérdés
Párolva tésztával, rántva, töltve már unalmas. Készítettem gombával is. Valami újat tudtok?2010. júl. 21. 19:49
1/9 anonim válasza:
Cukkinikrémleveset, a tetejét szórd meg reszelt sajtal. Vagy tökfőzeléket is lehet, vegáknak pl tükörtojással.
2/9 anonim válasza:
én most épp cukkinis rántottát eszek puha kiflivel
de szeretem pl a cukkinis lecsót is nagyon
3/9 anonim válasza:
én nagyon vékony csíkokra vágom, és szójaszósszal párolom-pirítom :)
4/9 anonim válasza:
Itt nagyon klassz receptek vannak:
5/9 anonim válasza:
Náálunk is a cukkinis lecsó a sláger :)
6/9 anonim válasza:
cukkinit meg krumplit reszelj le durva reszelön, füszerezed meg, és keverj bele kevés lisztet, amig formálható puha masszát kapsz (kb. mint egy galuskatészta), egy serpenyöt kicsit beolajozol, kanállan kupacokat raksz bele (kb tojás nagyságút), a kanállal lelapitod, megsütöd, átforditva a másik oldalát is, utána papirtörlöre szeded. Nagyon finom nem csak vegáknak.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! A lecsóst kivéve még egyiket sem készítettem. A lecsós v.miért nem jött be senkinek a családban. Lehet, hogy én csináltam rosszul.
2010. júl. 21. 20:15
8/9 anonim válasza:
cukkínis palacsinta.
A cukkinit lereszeled,beleöntöd a sós palacsintatésztába és így sütöd meg.A palacsintákat reszelt sajttal és tejföllel ízesítjük.
9/9 anonim válasza:
Mi általában ki szoktuk rántani mint a rántotthúst, nagyonfini. Ujjnyi vatagra felszeled ha már nem zsenge akkor késsel vágd körbe a magházát miután felszeletelted és süsd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!