Őzgerincben lehet sütni a padlizsánt úgy, mint a szalonnát?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy rengeteg recept van, amiben a tölteléket szalonnával kibélelt őzcerincben sütik, így:
Ha padlizsánnal, esetleg cukkinivel szeretném bélelni az őzgerincet, megoldható, vagy nagyon leégne? Próbálta már valaki? Gondolom kevesebb ideig is kellene sütni, mert ezeknek kb. 20 perc is elég.
Ötletek egyébként vegetáriánus töltelékekre? Én pl. arra gondoltam, hogy azzal töltöm meg, mint a sajtos fasírtot. Vajon összeállna?
2013. jún. 17. 16:18
1/2 anonim válasza:
nem próbáltam még, de szerintem hosszában vékonyra szelt padlizsánnal, cukkinivel megoldható. én azért kiolajoznám vékonyan a formát.én bátor lennék a töltelékekkel, valamilyen rizses zöldséges, gombás-tejfölös-krumplis, paradicsomos-tésztás- sajtost is el tudnék vele képzelni.
persze ízesen fűszerezve.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! A töltelékeket kipróbálom mindenképp, jól hangzanak :)
2013. jún. 18. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!