Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért nem bírom megenni a...

Miért nem bírom megenni a lencsét?

Figyelt kérdés

Gondoltam jó kis fehérje forrás, teljes értékű fehérje lesz barna rizzsel vagy más gabonához adva. Nem nagy mennyiséget csináltam, 100 grammot. Elkezdtem enni, de rosszul vagyok ha ránézek. Valamiért nem kívánom, de nem értem miért nem.

nem azért mert puffaszt, hanem úgy érzem valami van benne, amit a szervezetem nem tolerál igazán

Hallottatok már ilyenről?

2013. márc. 21. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:
igen hallottam, ha nem kívánod ne edd meg, a tested a szervezeted tudja mi a jó neki és mi nem.Nekem is van több olyan étel, aminek ízlik az íze mégsem bírom megenni valamiért. ez van :D
2013. márc. 21. 23:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem leszel beteg? Ne legyen igazam, de én akkor szoktam így érezni, mikor másnap kitör rajtam valami hányós betegség.
2013. márc. 22. 18:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja és persze ebben az esetben is jobb, ha nem eszel belőle és más sem eszi meg utánad.
2013. márc. 22. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Rosszul csinálod. Lencsét előtte jól be kell áztatni, legalább egy fél napig. Utána először piríts kockára vágott vöröshagymát alá, majd öntsd rá a lencsét, és engedj rá annyi vizet, hogy éppen ellepje. Utána főzz bele szalonnát. Én a Kolozsvárit javaslom, kockázd azt is fel, és a bőrét is főzd bele. Utána jöhet a sózás, de csak ésszel. Majd babérlevél, kis bors, némi szerecsendió. Utána egy kis mustár, ami feldobja az ízért. Kb 40-50 percig főzzed, amíg a lencse jó puha nem lesz és össze nem főnek az ízek. Utána tejföllel tálald.
2013. márc. 25. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!