Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mi lehet az oka, hogy egy...

Mi lehet az oka, hogy egy ideje már nem bírom megenni a húst?

Figyelt kérdés
Nemrég még megettem a csirkét a pulykát és a halat (más húsokat már eddig is utáltam), de már ezektől a húsoktól is rosszul vagyok. Nem tudom, hogy mitől lehet. Egy ideje már vega kajákat eszem, de nem tudom, hogy csak átmenetileg vagy végleg ennyire megutáltam-e a húst. Egyébként még csak 12 éves vagyok ezért arra gondoltam, hogy a koromból is adódhat, hogy megváltozott az ízlésem. Ti mit gondoltok?
2009. aug. 18. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Egyszerűen válogatós lettél.Bebeszéled magadnak,hogy a hús nem jó.Ha nem eszel húst,ártasz a szervezetednek,főleg,hogy még csak 12 vagy.Erre gondolj,és egyél húst is,ha nem is sokat.
2009. aug. 18. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg semmi gond nincs veled. Az én kisfiam még csak 7 éves, életében nem hallott (legalábbis nem foglalkozott ilyennel) a vegetarianizmusról. Ő csak egyszerűen nem eszi meg a húst. Öklendezik tőle, azt mondja, rossz íze van. De pl a gépsonkát, sajtos párizsit, fasírtot megeszi. (ezt mondjuk nem értem :-) ). Próbáltunk már mindent -mert mi többiek (hárman) elég "húsimádók" vagyunk, de ma már ráhagyom. Az ember ha nem "tudatosan" étkezik-, megérzi, hogy mire van szüksége a szervezetének. Hol erre, hol arra. Neked valószínűleg most a húsokra nincsen szükséged, amit a szervezeted így jelez neked. A lényeg, hogy ne lovald bele magad, hogy te most aztán már vega vagy, hanem figyelj a jelzésekre, mert ha megkívánod a húst, akkor azt egyél, arra lesz szükséged.
2009. aug. 18. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Én sem eszem, vagy csak nagy ritkán de akkor is inkább halat. Nem tudom miért de nekem a hústól hányingerem van meg szerintem nincs túl jó íze. Amúgy meg makk egészséges vagyok. Én olyan 9-10 éves korom körül lettem ilyen ami azt jeleneti hogy 6-7 éve nem ettem húst vagy csak minimálisan. Viszont zöldségeket, gyümölcsöket imádom.
2009. aug. 19. 00:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 19. 09:53
 5/6 anonim válasza:
100%
Az is lehet, hogy csak a szervezeted nem kívánja. Ha majd kell neki, akkor úgyis eszel.
2009. aug. 25. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
lehet megjött az eszed?:)de komolyan.
2009. aug. 30. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!