Eddig szerettem a húst, de egy ideje már nem kívánom, bár sok mindent nem, de vega lettem?
Figyelt kérdés
Vagy csak egy átmeneti dolog? Lehet hnap már megint szeretni fogom, mert mindig húsos voltam, de egy hete már nem igazán...
rosszul vok tőle
2009. nov. 23. 19:22
1/8 anonim válasza:
Ez csak egy átmeneti időszak nálad,biztos vagyok benne,hogy pár hét v. hónap múlva már két nagy csirkecombbal a kezedben fogsz rohangálni!!:D
Amúgy nem is árt néha szünetet tartani húsevésben ezáltal is tisztul a szervezet!!
2/8 A kérdező kommentje:
akkor örülök, ugyanis imádom a húst, de most vhogy nem kívánom, de mondjuk igaz egy pár hét nem lenne baj:) utánna jöhet a csirke comb:)
2009. nov. 23. 19:29
3/8 anonim válasza:
Mig nem eszel húst egyél sok idény zöldséget,gyümölcsöt,igyál gyógyteákat..,egy pár hetes tisztitókúra nem árt,bár én tavasszal szoktam ilyent csinálni,de sztem évszaktól függetlenül is lehet néha ilyen időszakot beiktatni!;)
4/8 anonim válasza:
Ha nem vagy kismama,akkor azért figyelj oda arra, hogyha a húsundor huzamosabb ideig fennáll, nézesd meg magad gasztroenterológussal. A gyomorrák első vezető jele a húsundor.
5/8 A kérdező kommentje:
nem vok kismama
15 vok:(
gyomorrák?
hát most megijesztettél
halálos?
2009. nov. 24. 13:09
6/8 anonim válasza:
ne ijesztgessétek már azt a gyereket!!!!
Majd el mulik ha meg nem hát ....
7/8 anonim válasza:
lehet hústúladagolásban szenvedsz 8)
8/8 anonim válasza:
átmeneti. a tested tudja mi kell neki, és jelzi. lehet hogy tényleg túl sok húst ettél, és rád fér a lúgosítás, a könnyű ételek fogyasztása egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!