Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A vegák miért nem esznek...

A vegák miért nem esznek húst? Legalábbis a döntő többség, miért teszi? Az egészségük védelme érdekében, vagy az állatokat sajnálják? Esetleg valami más?

Figyelt kérdés
Hangsúlyozom, a döntő többség érdekel. Tudom, hogy egyénileg lehet más és más az ok. Akinél az utóbbi, ők egyben állatvédők is?
2013. márc. 16. 21:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Akkor majd ha gépközelben leszel, mindenképp nézd meg ezt a videót, pont marhát ölnek meg és pont hogy nem csak egyszerűen lefejezik!
2013. márc. 19. 16:31
 22/31 A kérdező kommentje:
Én miért tudtam félelem és fajdalommentesen halálba küldeni a nyulaimat? Felsobbrendu lennék? Nem! Gondolkodom.
2013. márc. 19. 16:31
 23/31 A kérdező kommentje:
Az meg hónapok kérdése. A lefejezest, meg a lövést írtam, h elfogadhatónak tartom, a többit nem. Láttam nyaknyiszalos, véres-beles videokat. Összességében gondold át a mondanivalomat.
2013. márc. 19. 16:35
 24/31 A kérdező kommentje:
Meg a Halál ezer arcaban is találni ilyen kepkockakat. A lényeg a túl sok ember. Tovább nem is merem folytatni a gondolatmenetet, mert az meg erkölcsi aggályokat vetne fel.
2013. márc. 19. 16:40
 25/31 mustafa33 ***** válasza:
19-es, az igaz amit írsz, de nem mentesíti a satus bestiát.
2013. márc. 26. 00:27
 26/31 mustafa33 ***** válasza:
18%
Hitler azért nem evett húst, mert nem akarta, hogy egy állat is életét vessze csak azért hogy ő egyen. A tojást megette, mert ha a tyúk nem tojna, nem élné túl.
2013. márc. 26. 00:30
 27/31 anonim ***** válasza:
Hitler nem volt teljesen vegetáriánus, és nem azért evett sokkal kevesebb húst, mert állatvédő volt, hanem mert gyomorproblémái voltak, és puffadást is okozott neki.
2013. ápr. 23. 08:39
 28/31 anonim válasza:

Nekem egész egyszerűen apró gyerekkorom óta nem ízlik a hús. 45 éves voltam, mire eljutottam odáig, hogy tojok mások véleményére és nyíltan vállalom a hústalanságot. Tejet és tojást eszem.

Egyetlen étketés után sem érzem magam elnehezültnek. , amit beviszek.

Azt gondolom, kicsit jobban kellene befelé figyelnünk, hogy mit is igényel a testünk.

Nem hiszem, hogy mindenki számára jó vegának lenni. Nekem jó. Senkit nem akarok meggyőzni, cserébe beleszólni sem hagyok az életembe.

2013. máj. 3. 12:02
 29/31 anonim válasza:

Egy fél mondat lemaradt:

amit beviszek fehérjét az pont elég.

2013. máj. 3. 12:09
 30/31 anonim ***** válasza:
A vegások többsége dögnek nevezi a húst s az állatok leölése ellen kardoskodik, Valóban: már az ősi időkben is csak annyi állatot ejtettek el, ami a napi megélhetéshez kellett. Csak az "A" vércsoportúak legyenek vegások, a többi vegyes táplálkozású. Dehát ez a téma nagyon összetett, röviden képtelenség megismerni! Ha úgy érzed, legyél vegás...Nem attól válik valaki "jó emberré", hogy mit eszik. Én napi 1-2 dkg húst eszek, "A"-s vagyok, 180 cm s 75 kg.Tabletta 0.S jól vagyok, köszi.
2013. máj. 5. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!