Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vega nők! Ti hogy süttök,...

Vega nők! Ti hogy süttök, főztök párotoknak, aki húspárti?

Figyelt kérdés
Még nem tartok ott, mert fiatal vagyok, de nemsokára eljön az ideje, h nekem kelljen főzni, és kíváncsi vagyok, hogy ha pl. nem kóstoljátok meg a húst, honnan tudjátok, mikor jó? Vagy hogy finom, stb.

2013. febr. 11. 23:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
22%
az elsőnek igaza van, a másodiknak nincs, aki azt írta, hogy az ilyen kapcsolat nem működőképes. speciel az én egyik páromat se zavarta,húsosat főztek maguknak. aki meg azt írta, hogy egy férfi nem él meg hús nélkül, na, az írta a legnagyobb baromságot. egymillió példa van rá, pl. a saját öcsém is, meg nem csak őt ismerem férfi vegetáriánusként.
2013. febr. 14. 22:46
 12/21 anonim ***** válasza:
25%
ja, és a gyerek nem lehet vegára: én bizony az voltam már gyerekként is. mindig is utáltam a húst, ok, keveset ettem, de csak mert kényszerítettek. a kevés azt jeleni, hogy egész életemben ettem párizsit, kolbászt, némi rántott húst, halat, meg sonkát. egyebet soha.
2013. febr. 14. 22:47
 13/21 anonim ***** válasza:
80%

"egész életemben ettem párizsit, kolbászt, némi rántott húst, halat, meg sonkát"

És ezt nevezed te vegának! :D :D

Ezt nevezem, bazeg! :D

De jó társaság lehetsz, biztosan sokat röhögnek rajtad az ismerőseid. Csak téged kell meghívni valahova, és máris lehet szakadni a röhögéstől. XD

2013. febr. 15. 03:04
 14/21 anonim ***** válasza:
utolsó, gondod vannak a szövegértelmezési képességeiddel? mondom: amit ettem egész életemben az nem volt más, mint sonka, hal, szalámi, parizer, némi rántott hús. életemben nem ettem pl. belsőségeket, főtt húst, virslit, stb. a fentieket meg azért, mert kényszerítettek, és összesen 15 éves koromig. azóta semmit. nehéz?
2013. febr. 15. 21:53
 15/21 anonim ***** válasza:

Az enyémmel semmi gond nincs.

Nézz utána mit jelent a vegetáriánus kifejezés, mert láthatóan nem tudod.

Tehát nem írhatod, hogy te már gyerekként is vegetáriánus voltál, mert nem voltál az. Az pedig, hogy kényszerből etted meg, nem oszt nem szoroz.

2013. febr. 16. 17:27
 16/21 A kérdező kommentje:

Te jó éég! Mit nem lehet felfogni azon, hogy a kérdésre kérnék válaszokat. Az egyéni szocproblémákra nem vagyok kíváncsi, főleg nem az idióta kötekedésekre!

Még mindig várom az értelmes válaszokat, köszi!

2013. febr. 17. 19:01
 17/21 anonim ***** válasza:

úgy látom, a húsevés egyértelműen fogyatékosságot okoz. lassan írom, hogy értsétek. azt mondtam, hogy soha nem ettem sok húst, mivel mindig is utáltam, amikor ettem, akkor azért, mert kényszerítettek. de akkor is csak a felsorolt dolgokat ettem meg, és azt is csak azért, mert kényszerítettek. visszautasítottam a húst alapból. nehéz?

kérdező: én sehogy nem főztem egyik húsevő páromnak se, anyukám se főz húst a mostohaapámnak, már megfogni se tudja. ha húst akartak az exeim/mostohaapám, főznek maguknak. egyik exemnek sem volt vele gondja.

2013. febr. 17. 19:10
 18/21 anonim ***** válasza:

Azt mindenki felfogta amit az első bekezdésedben írtál, de az nem igaz, hogy vegetáriánus lettél volna.

Tehát ezt rosszul tudtad. Végre felfoghatnád.

Nem kell itt a magas lóról beszélned az emberekkel. Inkább művelődj, rád fér.

2013. febr. 17. 23:48
 19/21 anonim ***** válasza:

"ja, és a gyerek nem lehet vegára: én bizony az voltam már gyerekként is. mindig is utáltam a húst, ok, keveset ettem, de csak mert kényszerítettek. a kevés azt jeleni, hogy egész életemben ettem párizsit, kolbászt, némi rántott húst, halat, meg sonkát. egyebet soha."

Ha ettél húst, akkor nem voltál vega.

Szerinted a kolbász a sonka, és a hal vegetáriánus étel? XD

2013. febr. 19. 14:36
 20/21 anonim ***** válasza:

Rendeszeresen fogyasztotta a sonkát és a kolbászt de vegetáriánusnak nevezi magát? :D

Istenem,pfff

2013. febr. 19. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!