Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit vesztek/készítetek a párotoknak Valentin-napra? 18/L
Nagyon nagy félreértés támadt itt..nem az intelmekre voltam kíváncsi,hiszen mi ketten a Szerelmemmel vagyunk azok,akik minden másodpercben kimutatjuk egymás felé,hogy mit érzünk....egyszerű kíváncsiságból kérdeztem meg,hogy mások hogyan ünneplik vagy épp nem ünneplik ezt a napot!
Nekem már megvan az ajándékom,ami nem egy tárgyban merül ki....
Hm, akkor remélem a Karácsonyt és a Húsvétot sem ünneplitek.;)
Kérdező: Én még nem döntöttem el. Mindenképp összefüggésben lesz az evéssel, mert mindketten szeretjük a hasunkat és egy finom vacsora mellett biztosan nagyon jól éreznénk magunkat.:))
Amikor van valakim,akkor nem,mert minden nap ünnep azzal,akit szeretsz.Most hogy nincs,nem,mert nincs kivel.
Nem a pénzem féltem,mert volt,hogy csokit,vagy ilyesmit kapott a csaj,de nem csak február x.én.
Nem veszek, hanem csak sütök egy kis sütit, de nem csak neki hanem itthonra is. Este pedig rajtam egy kis tejszínhab desszertnek.:P
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!