A vegetáriánusok közt tényleg ilyen sok buta ember van, hogy elhiszik ezt?
Ezen az oldalon azt akarják bizonyítani, hogy az ember növényevő.
"A húsevőknek karmai vannak, mely a zsákmány megragadására és szétmarcangolására szolgál. Egy almát vagy egy reteklevelet nem kell ízekre szedni fogyasztás előtt, ezért a növényevőknek és természetesen az embernek sincsenek karmai (Darwin)"
1) Darwin soha nem mondott ilyet
2) Hülyeség, hogy a növényevőknek nincsenek karmaik mert a karom nem csak a hús szétmarcangolására szolgálhat, tehát 1000%, hogy ez az idézet nem Charles Darwintól van, ő biztos nem mondott volna ilyen hülyeséget.
Az írás többi részében meg a húsevőket és a növényevőket hasonlítják össze aminek semmi köze nincs az emberhez, mert az ember egy harmadik csoportba tartozik, a mindenevőkhöz.
Nem fogalmaztál valami precízen a kérdésben. Nyilván nem minden vegetáriánus hiszi el ezt a hülyeséget. De természetesen van, aki elhiszi, mivel attól még, hogy valaki vegetáriánus lesz, nem lesz mindjárt okos is. Szerintem a húsevők között ugyanolyan arányban vannak a hülyék, mint a vegetáriánusok között, és különben is fölösleges ezzel foglalkozni.
Szóval a kérdésed nekem kicsit olyan, mintha terjedne egy nyilvánvalóan hülyeség lánclevél magyar nyelven, és akkor megkérdeznéd, hogy a magyarok (vagy a magyarul beszélők) annyira hülyék, hogy elhiszik ezt? Nyilván a más nyelven beszélők is éppen olyan arányban hülyék, nincs összefüggés.
Arra még nem gondoltál, hogy valaki nem ezek miatt lett vega??Én pl. születésem óta vegetáriánus vagyok, mert anyukám beteg lett a hústól és muszáj volt átállnia a vega étrendre.És soha nem hiányzott a hús.
Egyébként az sem mindig igaz, hogy aki vega, az könnyebben beteg lesz.Én és a családom pótolunk mindent, rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszünk és nagyon ritkán vagyunk betegek.Ebben a tanévben még egyszer sem voltam beteg!
Én nem ítélem el azokat, akik húst esznek, semmi bajom nincs velük és nem mondom azt, hogy ne egyenek húst, de szerintem nekik sem kéne lehülyézni minket!!
(13/l, ne kezdjetek el a korom miatt lenézni!nekem is van véleményem)
A húsevők közt tényleg olyan sok a buta, hogy elhiszi ezt a vegetáriánusokról?
Egyébként a vegetáriánusok nem csak növényeket esznek, hanem vagy tojást, vagy tejtermékeket is (vagy mindkettőt) akik csak növényi eredetű kajákat esznek, azok a vegánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!