Ti hogy viszonyultok az Anyátokhoz, ha buta ember?
Miért ne kérdezhetne ilyet egy névtelen oldalon??
Egyébként már megváltozni ennyi idősen nem fog, talán így kényelmes neki.
az én anyukám 64 éves, és talán a 8 általánost elvégezte, adminisztratív munkákat végzett, pár éve már takarított, és most nyugdíjas. sok minden egyértelmű dolgot nem tud, helyesen írni pl., stb., ennek ellenére a világ legbölcsebb embere, mindennél jobban szeretem és tisztelem.
nagyon sajnálom, hogy téged nem így neveltek fel, borzasztóan esne nekem, ha tudnám, a gyerekem ezt gondolja rólam, de még így látatlanban is, hogy nem ismerlek, rossz érzés:(
Húú ilyen rosszindulatú kérdést már jó rég olvastam itt az embernek a saját ANYJÁRÓL! :(
Az én anyukám is 70, egy nagyon egyszerű asszony, aki nem tudja hogy mi Görögország fővárosa, és nem tudja a térképen New Yorkot sem megmutatni, de azért írni, olvasni számolni tud, és tele van életbölcsességgel és életvidámsággal. Falun nőtt fel, arattak, kapáltak, stb.. nem volt pénz az iskoláztatására, pedig óvónő szeretett volna lenni.
Most 70 évesen új "mániája" van, színházba jár a barátnővéjel, aminek külön örülök. De sosem mondanám rá hogy buta és felszínes. Neked van gyereked? Tudod milyen "munka" felnevelni egy gyereket????
Olvasd el, amit az 5-ös írt, utána pedig tedd fel a kérdést magadnak:
vajon ilyen idős korban én milyen leszek???
Mert ugye alma a fájától nem esik messze!
És most már gondolkodhatsz azon, hogy mennyire szeresd vagy éppen mennyire utáld a saját szülőanyádat!!!
Petőfi Sándor válasza:
Az ember,ha valakit szeret, nem VALAMIÉRT szereti. És ha szereti, megérti, segíti, ahol tudja.
"S anyánkat, ezt az édes jó anyát,
O Pistikám, szeresd, tiszteld, imádd!
Mi ő nekünk? azt el nem mondhatom,
Mert nincs rá szó, nincsen rá fogalom;
De megmutatná a nagy veszteség:
Ha elszólítná tőlünk őt az ég..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!