Ti hogy viszonyultok az Anyátokhoz, ha buta ember?
szerintem bántalmazták és himsoviniszta környezetben nőtt fel, ezért gátlásos és semmihez nincs önbizalma, és te nem hogy segitenél neki oldani a gátlásait, még hülyének is tartod
tudod mennyivel rosszabbul teljesit egy olyan ember akit alapból lenéznek a neme vagy a származása miatt, és milyen erős gátlásokat okoz ez?
17-es köszönöm! nagyon szép volt.
Az én nagymamám nem járhatott iskolába, pedig imádott olvasni, tanulni, de az élet nem engedte (30-40-es évek).
De bölcsebb, diplomatikusabb, jó szándékúbb volt sok bunkó főiskolásnál. Nagy sikerrel próbált mindenkitől tanulni. Tőle azt tanultam, hogy amit magamnak nem kívánok, másnak se tegyem. Tehát azzal a szeretettel, amivel mésok felé fordult ösztönösen nem bántott meg másokat (ellentétben az illemtankönyveket fejből felmondó, másokat leckéztető igazi faragatlan bunkókkal)
Anyukámnál már több a hiba, makacs, csak azt tudja elfogadni, ami az ő képzeletbeli palettáján megtalálható.
Nem tud mobilozni. De mivel 70 éves, nem vagyok olyan buta, hogy ezt elvárjam tőle.
Azt hiszed, kérdező, hogy mi tökéletesek vagyunk?
mindenkinek mások a lehetőségei, mindenki mást hoz.
mások a gátlásai is.
próbáld meg szeretni, és bocsáss meg neki, amit te is elnézést, megbocsájtást vársz másoktól.
mert nem tudhatod még azt sem, hogy meddig teheted meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!