Lehet belőle valami? Többi lent!
Nem vagyok vegetáriánus, és nem is vagyok benne biztos, hogy 12 évesen mellőzni kellene a húst. De ha egyébként sem szereted, akkor megpróbálkozhatsz a vegán életmóddal. De min. szülői felügyelet mellett.
A sportban nem fog akadályozni, a szükséges tápanyagok (fehérje) másban is megvannak.
Példaként említeném pl. Kőbán Ritát (kajak) és Carl Lewis-t (futó), mindketten vegetáriánusok. És a sportkarrierjük alatt is azok voltak ;)
Ja, a megfelelő étrend összeállítása ebben az esetben is nagyon fontos! Ha nem szeretsz valamit, akkor keresni kell helyette mást, ami tartalmazza a szükséges mennyiségű tápanyagokat.
A táncot nem azért nem fogod bírni, mert elhagyod a húst, hanem azért, hogy ha nem viszel be elég "energiát".
köszönök minden választ!:)
Apukám megengedi,anyukám pedig nem ezt az életmódot.:(
És igen, a húst amúgy sem szeretem, de anyumnak az a gondja, hogy sok más ételt sem,amikben van fehérje,abba is alig nyugodott bele,hogy semmilyen tejterméket nem eszek:)
Azt ajánlom mindig bízz az ösztöneidben, az élet minden területén, és sosem fogsz csalódni.
Próbálgasd hogy milyen ételek ízlenek ,egyszer menjetek el vegaboltba vásárolni mert ott vannak olyan húspotlók amik hagyományos boltban sosem kaphatók (Szejtán,virslik,kolbik)
Anyud biztosan szívesen elkészíti neked,mert sokkal hamarabb kész van mint a húsos ételek. Sok sikert !!! :-)
Ha pedig valaki azt mondja hogy hús nélkül nem lehet élni, akkor válaszolja meg azt is hogy én meg sok barátom miért nem halt már meg az utóbbi 15-20 évben, mióta nem ettünk húst?? Egy kis iróniát nekik .. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!