Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Most őszintén egyes emberek...

Most őszintén egyes emberek miért beszélik be másnak, meg maguknak, hogy egy kérődző tehenek vagyunk?

Figyelt kérdés
Amit itt olvasgatok felháborító! Mindenki úgy csinálja ki magát ahogy akarja, nem az én dolgom, de ez a támadás a vegák felől már elképesztő. Higgyétek magatokat aminek akarjátok de ne erőltessétek rá a ferde nézeteiteket a normális emberre! Igen nagyon csúnya, és elfogadhatatlan ahogy a vágóhídon tartják az állatokat és ahogy bánnak velük. Azzal az emberrel ugyanezt csinálnám. De normálisan boldogan is fellehet nevelni a háztáji állatokat, és igen nagyon-nagy szükségünk van állati fehérjére ez tény. Mindenevők vagyunk. Azzal hogy nem esztek húst nem fogjátok megmenteni szerencsétlen állatokat! Inkább azt kéne szorgalmazni hogy humánusan öljék le illetve tartsák az állatokat ,tágas legelőkön nem egy 10 négyzetméteres "vasólban" benne több száz állat. Ezzel a vega cuccal ezt nem fogjátok elérni!
2012. dec. 9. 20:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És mivel az emberi fajba én is beletartozom ezért mondhatom, hogy rám is vonatkoznak a hiteltelen írások, mint ahogy mindenki másra. Ez engem felháborít, nem tudom ki hogy van vele? Lehet hogy csak én foglalkozok ilyen pitiáner ügyekkel?
2012. dec. 10. 15:25
 12/15 anonim ***** válasza:
70%

Jó, de ennyi erővel még több 100.000 dolog felháboríthatna, ami 10x nagyobb baromság ennél. Pl. nézz be az ezotéria témakörbe, ahol naponta reklámozzák, hogy szellemeket-démonokat látnak, hogy "piramisok" vannak a marson meg hogy majd a nap mögül előbújik a niburu és jönnek a pledájok meg a reptoidok...

Engem meg a kurucinfó b*sz fel példának kedvéért, mégsem megyek oda csak azért, hogy felkúrjam a saját agyamat.

Mindenki azt gondol, amit akar, és joga is van azt közzétenni, és ha nem tetszik valami nem kötelező odamenni és elolvasni.

2012. dec. 10. 15:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A divatvega nem az állat miatt nem eszik húst hanem amiatt,mert divatként tekint a vegetarianizmusra(és ő halat/tengergyümölcseit eszik).

Aki tényleg az állat miatt nem eszik húst az nem eszik halat sem.

De olyat is ismerek aki pár hónapos kora óta kiköpött mindent amiben hús van,és azóta sem eszik húst(valamiért nem bírta a szervezete).

Nem azzal van a baj ha valaki vega(ezt tiszteletben is tartom amennyiben az állatok miatt teszi),hanem ha a családjára/gyerekére is ráerőlteti ezt,úgy hogy közben ők szeretnének húst enni.

2012. dec. 10. 18:01
 14/15 anonim ***** válasza:
5%
Állati fehérje. Ezen jót nevetettem :) Tudod-e egyáltalán, mi az a fehérje?
2012. dec. 16. 12:05
 15/15 anonim válasza:
Te hozzáállásod mennyivel jobb? Te is támadod a vegákat, te is rá akarod erőltetni a saját nézeted rájuk. Vegák is normális emberek és idiótának tartod őket. Szóval te csak ne legyél felháborodva. Javaslom, hogy olvass rengeteget mindkét nézetből!
2012. dec. 31. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!