11/27 A kérdező kommentje:
nem fikázok nem kell hisztizni csak azért mert nem azt hallod (ez esetben olvasod) amit hallani/ látni akarsz.
"olyan szinten kitisztított a reiki hogy a döglött állat energetikáját már nem tudtam befogadni" Először nem tudtam eldönteni h sírjak-e vagy nevessek...
a nevetés mellett döntöttem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2012. nov. 9. 20:34
13/27 A kérdező kommentje:
hasonló érzés fogott el de tiszteletben tartom a reikis válaszadó nézeteit
"bocsi az egyetemi tankönyveimet nem fogom bescannelni neked"
Elég ha a címüket és szerzőjüket leírod nekünk ;-)
2012. nov. 17. 16:37
15/27 anonim válasza:
Engem folyton leszolnak h vega vok,de kicsi koromban a bolcsiben is allitolag ott hagytam a hust..egyszeruen nm birom az izet..nm vok allergias ra..nem tudom,de nem az allatok miatt. Az igazsag az h hus nelkul is normalisan megvagyok,novesben raadasul(tudom ez rossz h mikor novesben v nm eszel,de kihanytam 10eve is,most is) 173cm vok..
2012. nov. 17. 21:25
16/27 A kérdező kommentje:
én sem vagyok nagy húsevő de van 1-2 ami finom (nagyon)
Sajnos a vegetáriánizmust általában úgy kezelik mint valami betegséget.Hát ez van. Részemről azért lettem vega mert kezembe került egy újság úgy 15 évvel ezelőtt amiben részletesen le volt írva ,logikusan ,tényszerűen hogy egészségügyi,biológiai,geológiai ,állattartási és empatikus stb okok miatt miért hasznos a vegetarianizmus mellett dönteni. Akkor megdöbbentő volt számomra h ezeket az információkat azelőtt sem iskolában sem családon belül sem sehol nem kaptam meg és rájöttem h mekkora sötétségben a szokások rabjaként éltem anélkül h elgondolkoztam volna valaha is a cselekedeteim okán...
2012. nov. 25. 23:32
18/27 A kérdező kommentje:
kifejtenéd bővebben? ez érdekes
eleve nem ettem sok húst. egyik nyári művésztelepen egy finn nő vega volt. akkor kezdtem el ezen gondolkozni, hogy én is az lennék-e. Aztán 8. os koromban az osztállyal elmentünk a baromfi gyárba. A csirkéket a lábuknál lógatva görgették. Pár csirkének csak a lába volt a teste leszakadt.
ezután lettem vega. vagy 13 évig. de most már megint eszek húst (igaz ritkán, átlag havi 1-2 szer, vagy ha otthon vagyok gyakrabban, mert anyu főz)
2013. jan. 30. 18:29
20/27 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: