17 évesen korai a vegetáriánus étkezést elkezdeni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem esik jól a húsevés.Korai áttérnem a húsmentes életre?2012. szept. 29. 15:46
42/55 anonim válasza:
Pl. China-Study amit csak a legutóbb olvastam, megjelent magyarul is. De ha valaki eleve elutasító és ellenséges a témával kapcsolatban, az úgysem néz utána. Én a saját tapasztalataimnak hiszek, egészséges és fitt vagyok vegánként is. Sok vegetáriánus és vegán ismerősöm is van, köztük olyan is, aki sosem evett húst, mert a szülei is vegák voltak. Szerintem kicsit nyitottabbnak kellene lennie az embereknek, és nem csípőből szidni mindent ami számukra ismeretlen. Magyarországon még nem olyan elterjedt ez a dolog, de itt Angliában pl. teljesen elfogadott a veganizmus, szinte bárhol kapni vega és vegán ételeket, és azt is teljesen normálisan kezelik, ha egy vegán anya szül. Mert tudják, hogy növényi étrenddel is egészségesen lehet élni, ha odafigyel az ember a táplálkozására. Na mindegy. Elköszönök ettől a "fórumtól"...értelmetlen ide minden szó.
43/55 anonim válasza:
Én meg egészséges vagyok úgy, hogy eszem húst és tojást is.
Ez, hogy lehet?
A Kína tanulmány meg enyhén szólva, nem hiteles.
44/55 anonim válasza:
Nemis. Nagyon jókat írsz.Bizonyított tény továbbá,hogy még a kutyák is jobban érzik magukat vegaként,mint húsevőként.
45/55 anonim válasza:
Hozzájárulsz az állatok mészárlásához.Így nem lehetsz egészséges.
47/55 Trollotron válasza:
farikcsaaa:
És még nekem van troll a nevemben :D
48/55 anonim válasza:
A kutyás dolognak járj utána Herold.
49/55 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok és fél éve vegetáriánus. (tejtermékeket meg ilyesmit eszem). És addig eljutottam, hogy egyszerűen képtelen lennék megenni egy csirkecombot. Mégis egészséges vagyok, éljenek a gyümölcsök és a zöldségek! :)))
50/55 anonim válasza:
így van!Húst csak a barbár vademberek eszik meg.ennyi erővel emberhúst is ehetnének....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!