1Liter víz kalóriatartalma mennyi?
Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 18:55
11/20 anonim válasza:
de wan benne kalória!!!!!EGY DL vízben van 0,00003506 kcal!!!!!!!ilyen kérdést!!! butusssssssss
12/20 anonim válasza:
0 kaloria, naponta 2 liter vizet javasolt inni hogy a szervezet tisztuljon és ne száradjon ki
14/20 anonim válasza:
Attól is függ,hogy mozgásban van-e.A hidrogén potenciális kalóriatényező,de leginkább attól függ,hogy mennyi légy döglött bele.
15/20 anonim válasza:
Utána néztem és van benne kalória csaknagyon nagyon kicsi tartalom!
Úgy olvastam hogy 0.000000009 százaláka kalória!
Úgy hogy szerintem ne ezen akarj megélni vag hízni!
16/20 anonim válasza:
Vannak még ostoba emberek! :D
17/20 picilanyom válasza:
kedves 2009-08-01 18:14 :) tévedsz! a vízben tényleg nincs kalória, de fogyási terv alatt rengeteget segít, mivel teltségérzetet ad, akárcsak különböző levesek, emiatt megszabadít a plusz kilóktól.
18/20 anonim válasza:
Nem a vízbven kalória, hanem a parányi élőlényekben, amik benne vannak. :D
Mégis hogy a jóéletben lenne a vízben? kitől hallottad ezt a szamárságot?
19/20 maffiafia válasza:
Emberek!
Szerintem a csapvízre gondolt.
Tudjuk, hogy pár anyagot bele szoktak kevernek.
Az nem lehet hogy azokban, amiket beleraknak, esetleg található olyan anyag, amiből a szervezet energiát tud szerezni?
20/20 anonim válasza:
Ha csapvíz, akkor igen, nagyjából 0.000009 kcal decinként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!