Gondold meg! Miért akarsz vegetáriánus lenni?
Figyelt kérdés
Nem értem azoknak a kérdéseit akik azt írják, hogy hogyan állhatnék le a hússal? Én kipróbáltam, hogy nem ettem húst egy hónapig és a szervezetem olyan szinten megsínylette, hogy csak na... Az első három hétig minden oké volt, ettem zöldségeket, gyümölcsöket, magvakat, tejtermékeket. Már nem is kívántam a húst. Aztán kezdtem legyengülni, fáradni, fájt a fejem meg szédültem, ráadásul megfáztam, mert az immunrendszerem nem tudott védekezni. Most már tudom, hogy a vas és a B12 vitamin hiányzott a szervezetemből. Ez alatt az idő alatt egy kilót fogytam. Most vagyok 45kg. Jelenleg mindent eszek és kezdek visszaerősödni. Nem mindenkinek jó a vegetáriánus életmód!2012. júl. 22. 15:49
11/12 anonim válasza:
B12 van meg erjesztett etelekben, elesztoben, csiranovenyekben is. Ha ovo lakto vega, akkor tojasban nagyok sok van, es a tejben is talalni.
12/12 anonim válasza:
azért, mert te rosszul csináltad, még nem jelenti automatikusan azt, hogy nem jó...én kb. életemben nem ettem húst (na jó, de, de nagyon keveset, már háromévesen sem akartam megenni, undorodtam tőle). mégsincs soha, semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!